Scandal de proporții la Sălicea! Fosta soția a ex-directorului DGASPC CLUJ, în scandal cu vecinul care și-a terasat terenul de lângă La Mesteceni!

Fosta soție a ex-directorului DGASPC Cluj, Daniel Tămaș, a formulat o plângere la Consiliul Județean Cluj pentru lucrările pe care un bărbat cu cetățenie americană le-a făcut pe terenul propriu, dar care au afectat stabilitatea zonei și au produs pagube la pensiunea La Mesteceni, patronată de femeie. 

O echipa din CJ Cluj s-a deplasat într-un control, în urmă cu două zile, în comuna Sălicea, pentru a vedea dacă aspectele sesizate de femeie sunt adevărate. Reprezentanții CJ au mers însoțiți de polițiști pentru a stopa lucrările pe care Dan Bujor, cetățean american, le-a făcut pe parcela de lângă pensiunea la Mesteceni. Mai mult, au fost lansate acuzații că Dan Tămaș s-ar fi asociat cu Bujor pentru ca să construiască un ansamblu de locuinte. 

CJ Cluj: Vrem stoparea lucrărilor și aducerea terenului la forma inițială

Purtătorul de cuvânt al CJ Cluj, Mihai Hurezeanu, susține că în data de 28 iulie s-a efectuat un control, în urma unor sesizări primite de către insituție. 

„Am fost șocați. Un deal întreg a fost ras de pe fața pământului. Nu există avize pentru parcela respectivă care să ateste niciun fel de lucrare sau construcție. Se cere stoparea de îndată a lucrărilor și aducerea terenului la forma inițială.

Este incredibil ce s-a constatat acolo. S-a creat un lac care a pus în pericol proprietățile vecine și stabilitatea terenurilor din zonă. Există pagube produse de lucrările respective. În prezent evaluăm aceste pagube și încercăm să găsim soluții pentru ca aceste lucrări să înceteze. Trebuie aplicată legea, oprirea lucrărilor și restabilirea terenului. Acolo s-a intervenit cu utilaje grele, s-au efectuat săpături și au fost generate scurgeri de apă care au intrat pe proprietăție vecine, provocând pagube”, explică acesta. 

Daniel Tămaș: „Nu eu am efectuat acele lucrări”

Fostul director al DGASPC Cluj susține că s-a produs o confuzie și că nu el a efectuat acele lucrări. Mai mult, Daniel Tămaș susține că s-a trezit că angajații de la CJ Cluj i-au venit pe proprietate în control, deși nu el era cel care a făcut lucrările respective. 

„Ideea e în felul următor. Imediat lângă La Mesteceni este o parcelă deținută de un austriac, apoi e parcela domnului Bucur, care a cumpărat tot de la un austriac terenul. După ei este terenul meu. Eu nu am nicio legătură cu lucrările de acolo. Nu construiesc nimic acolo. În cunosc pe Dan Bucur, nici el nu a derulat lucrări de construire, doar a dorit să își curețe parcela, care avea o parte de mlaștină. M-am trezit cu angajați de la Consiliul Județean în curte, mă fotografiau pe mine și pe încă un prieten și nu înțelegeam de ce. Le-am spus să plece de pe proprietatea mea. Nu sunt asociat cu nimeni și nu construiesc nimic în zonă. Cât despre imaginile cu piscina cu apă murdară, recent a fost o viitură care a afectat gospodăriile mai multor persoane din zonă. Cu privire la sesizarea făcută de către fosta soție, chiar eu i-am dat numărul de telefon să vorbească cu Bucur, dar eu nu am nicio legătură cu lucrările de acolo”, explică Daniel Tămaș. 

Consiliul Județean va dispune stoparea lucrărilor, urmând cel mai probabil printr-un litigiu să se stabilească dacă terenul trebuie adus la forma inițială sau dacă proprietarul a acționat corect. 

 

Adauga comentariu