Scandal de proporţii între Emil Boc şi deputatul Horia Nasra. Cei doi s-au certat în direct la un post de radio!

În această dimineaţă, primarul Emil Boc a participat la emisiunea matinală transmisă de Realitatea FM. În timp ce moderatorul prelua intervenţii telefonice de la ascultători pentru a discuta pe diverse probleme din Cluj-Napoca împreună cu primarul, deputatul PSD Horia Nasra a intrat şi el în direct pentru a-i reproşa edilului comportamentul superficial şi preferenţial raportat la anumite spitale. 

Horia Nasra a amintit de faptul că Emil Boc urmează să fie audiat în dosarul lui Lucan- măcelarul, moment în care primarul i-a replicat că se simte foarte relaxat pe marginea acestui subiect şi că nu a greşit cu nimic.

"Sunteţi o morişcă, domnule deputat. Cum aţi votat când s-a pus în discuţie proiectul Guvernului prin care Cluj-Napoca pierde peste 18 de milioane de euro din bugetul anual? Nu aveţi iniţiat nici un proiect de când sunteţi parlamentar. Eu nu îmi fac nici o grijă cu privire la audierea de la DIICOT. Am vorbit şi ieri şi azi despre acest subiect. Poate ar trebui să vă documentaţi mai bine" i-a strigat Emil Boc lui Horia Nasra. 

Conflictul a atins cote înalte, dat fiind că cei doi politicieni au ajuns să urle unul la celălalt până în momentul în care moderatorul emisiunii a întrerupt discuţia pe motiv că emisiunea se apropie de final. 

 

Comentarii

adi

05.01.2018 10:20

nu zic, boc cu problemele lui dar nasra asta e un impertinent care nu e capabil den imic.ok inteleg momentul lui a simtit ca poate ataca si a atacat. dar vreun rezultat pozitiv are in viata lui?

Nicu

05.01.2018 13:17

Probabil "singura problema" al lui Boc au fost pietrele de la rinichi, saracul de el.Si dor al naibii, bine ca l-au facut bine. In rest e curat si imaculat. Restul sunt niste mizilicuri, milioane de Euro pe tiketingul care dupa iesirea din garantie functioneaza mai putin de 50%, piste biciclete pe bani grei distruse sau nefunctionale din start, multe schimburi de borduri si dale de trotuare, apoi despre cardasia cu Veres, mizeria de la groapa de gunoi, etc. Dar Nasra e vinovat, da, e vinovat ca nu a fost mai sonor cand s-au votat acele HCL sau a fost poate se va vedea din inregistrari....

Gabi

05.01.2018 11:01

Boc e implicat până în gât in afacerea Lucan. Asa cum a fost si in cazul Apostu.

cititor

05.01.2018 11:40

Nu-i adevarat. Funar ii bagat pana in gat si o gramada de psd-isti. 

Boju

05.01.2018 11:59

Nasra face in PSD Cluj ce a facut Luncan pe masa de operatii

razvan

05.01.2018 12:07

PSD si tragi apa...Dar cand impozitul era 16% pentru prostime si IT=0, nu pierdea bani de acolo?!? 

Ochiul si timpanul

12.01.2018 16:10

Ati facut actele sa para Funar de vina, domnule J$rj!

Adauga comentariu