Scad chiriile în Cluj? Emil Boc, răspuns tipic când a fost întrebat dacă susține protestul oamenilor: „E un demers pe care îl înțeleg, ne preocupă și pe noi”

Emil Boc este ca o pisică și reușește să cadă mereu în picioare, chiar și atunci când se află între ciocan și nicovală.

Confruntat fiind în timpul unei emisiuni radio la Napoca FM, referitor la protestul clujenilor împotriva chiriilor ridicate din oraș, edilul a dres-o ca de obicei, în stilul caracteristic. Practic, s-a făcut că îi pasă, că spune ceva, însă în realitate nu a spus nimic.

„E un demers civic pe care îl înțeleg (n.r. protestul oamenilor împotriva chiriilor ridicate), ne preocupă și pe noi. Tocmai de aceea am dezvoltat politicile alternative de a achizționa locuințe sau de a da sprijin la plata chiriei. Investitorii în imobiliare trebuie să înțeleagă că la Cluj nu se mai construiește pentru profit, ci pentru oameni”, a declarat, mândru de el, Emil Boc. 

CITEȘTE ȘI: Protest al romilor evacuați de pe strada Coastei. După 9 ani, încă sunt exilați la Pata Rât - FOTO

Peste 100 de oameni au ieșit în stradă pe 17 decembrie, în centrul orașului, pentru a protesta împotriva chiriilor exagerate din oraș. Chirii artificiale, umflate de un PR agresiv al administrației Boc, care răspândește în spațiul public informații eronate, cum că orașul Cluj-Napoca ar fi cel mai tare din Univers în 1000 de domenii.

Oamenilor li s-au alăturat familiile de pe romi exilate în ghetoul de la Pata Rât, în urmă cu câțiva ani. 

Adauga comentariu