Satul lui Șulea, focarul de infecție din județului Cluj VIDEO

Comuna clujeana Florești, mândria lui Horia Șulea, se confruntă din nou cu problema deșeurilor. În spatele Aquapark-ului din Florești, câmpul dinspre Someș este plin de gunoaie. În video se poate observa că zona este efectiv sufocată de gunoaie, fapt ce dovedește că Primăria Cluj-Napoca nu a luat nicio măsură, deși situația jalnică din zona respectivă a fost semnalată conducerii Primăriei Florești.

Situația este foarte gravă, întrucât gunoiul de pe mal, ajunge și în Someș. 

Floreștenii sunt sătui de nepăsarea lui Șulea, de laudele postate pe pagina de facebook care evidențiază doar frumosul, de neimplicare în problemele comunei.

Garda Națională de Mediu Cluj a sesizat Primăriei să curețe zona, însă conducerea Primăriei Florești doare pe banii publici, ignorând inclusiv adresa Gărzii de Mediu

„Cunoaștem problema, noi am făcut o adresă la Primărie, deoarece ei sunt cei obligați să facă curățenie. Momentan nu am primit din partea lor niciun răspuns. Începând de săptămâna viitoare începem o acțiune a tot ce înseamnă deșeuri”, declară pentru Ziar de Cluj, Valentin Suciu, comisarul Șef.

 

 

Adauga comentariu