Șase “vulpi” au protestat în Piața Unirii ca să nu le mai fie jupuită blana. Despre problemele orașului, nu știu însă nimic - FOTO

Comentarii

AV

11.07.2018 18:43

Ce habarniști! Îi întrebi și-ți arată că habar nu au pe ce lume trăiesc. De altfel nici nu au să înțeleagă ce scrie în material, atâta de în afara lumii reale sunt.

M.P.

11.07.2018 20:07

Adevărata problemă a orașului sunt idioții aceștia care se scarpină reciproc sub coadă, dar care nu văd nici o problemă că oamenii crapă cu zile în spitale. Rataților!

Alia

11.07.2018 20:40

720000 de copii se duc seară de seară flămânzi la culcare și ratații aceștia miorlăie după niște necuvântătoare! Ei înșiși niște necuvântătoare!

Cristian Alex

11.07.2018 21:05

Țara arde și ratații se piaptănă.

Gix

12.07.2018 00:33

Eu chiar am crezut ca se iau de "vulpea"!

gunoieru

12.07.2018 04:30

Primesc bani, de aceea protesteaza, ca nu a scos pus nici unul nici doi lei sa faca mastile si pancartele alea! Sunt curios daca au cumparat din banii lor vreodata mancare pentru animalele fara stapan din oras (pisici, caini, pasari), daca vreunul are grija de altcineva zi de zi de zi, nu conteaza daca au grija de om sau animal, numai sa o faca! Asa cum arata, nu sunt decat niste spalati pe creieri! Nici eu nu doresc ca animalele sa fie jumulite si sa creasca in custi pentru a fi "valorificate", dar sa ii vad pe copii astia cu timp liber si ochi blajini daca se arunca in fata masinii de hingheri care iau cainele de care ai avut grija la scara si care nu deranjeaza pe nimeni decat pe vreun psihopat! Sa ii vad ca se iau cu mana de gat cu nenorocitii care lovesc animalele! Sa ii vad la voluntariat la asociatiile care ingrijesc animalele gasite fara stapan, si nu este doar una in oras! Dar e simplu sa incasezi si sa prestezi. Copii astia sunt motivul pentru care societatea umana se duce naibii. Habar nu avem care este defapt realitatea, suntem indoctrinati mai sever decat au visat sa o faca nazist-bolsevicii-maoistii lumii, si suntem spalati pe creieri de device-uri si de fkbucuri si alte p0rcarii care NU au NIMIC de a face cu realitatea dar conlucreaza asiduu sa ne schimbe gandirea si felul de viata.Vax protestatarilor de meserie! Adevaratul dovada de credinta este FAPTA! Doamne ajuta!

Adauga comentariu