Șase paturi libere în secțiile ATI Covid din România. La Cluj nu este nici unul

Vineri, la Cluj, unde sunt internate 90 de persoane infectate cu Covid-19, nu este niciun loc liber în ATI.

Crește ușor numărul paturilor libere din secțiile ATI ale spitalelor care tratează pacienți cu Covid-19, au anunțat vineri reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică. Doar 1.733 de paturi ATI erau ocupate vineri în spitalele care tratează pacienți cu Covid în România. Asta înseamnă că șase paturi sunt libere, un loc fiind în județul Brașov, două în București și trei în județul Timiș.

Incidența cazurilor de COVID-19 a înregistrat, vineri, o nouă scădere în Cluj-Napoca și în județ

Incidența în Cluj-Napoca continuă să scadă și a ajuns la 8,08 la mie, cu 2.725 de cazuri de boală. Municipiul a trecut de pragul de 8 la mie în urmă cu aproximativ șase săptămâni, iar pe 22 octombrie a atins recordul absolut al pandemiei, de 11,65 la mie.

La nivel de județ rata infectărilor a coborât vineri sub pragul de 8 la mie, la 7,55. Cea mai mari incidențe a infectărilor au comunele Negreni - 16,81 la mie și Poieni - 12,39 la mie.

Dintre orașe, cea mai mare incidență are Gherla - 9,02 la mie - peste Cluj-Napoca, iar la polul opus e Câmpia Turzii, cu o rată a infectărilor de 4,98 la mie. În perioada 26 octombrie - 8 noiembrie, în județ erau active 5.708 cazuri de COVID.

Iată lista cu rata infectărilor în fiecare UAT din județ:

Adauga comentariu