Sarboaica Dajana Butulija si canadianca Wumi Agunbiade, cele mai noi achizitii ale echipei de baschet feminin a Universitatii Cluj

O luna si jumatate de Iad pentru echipa universitara de baschet feminin, presarata cu accidentari si schimbari de lot, dar si o perioada in care, spune antrenorul Dragan Petricevic, caracterele adevarate s-au calit in vestiar si pe parchet. Dar dupa ploaie vine soarele, se stie, iar U Cluj pare sa fi iesit intarita din aceasta perioada dificila.

Liviu Alexa, directorul executiv al echipei, a anuntat in aceasta seara doua noi achizitii, foarte interesante. Sarboaica Dajana Butulija si canadianca Wumi Agunbiade (foto: totalbaschet.ro) sunt asteptate sa soseasca cat mai curand la Cluj pentru a se putea integra in lotul echipei.

Dragan Petricevic are cuvantul:

"Am incercat sa acoperim golurile lasate prin plecarea neasteptata a jucatoarei Medley. Dajana Butulija si Wumi Agunbiade sunt doua baschetbaliste puternice. Prima este un fundas care poate acoperi pozitiile 1-3, a doua este o jucatoare care acopera pozitiile 4-5. Suntem practic din nou intr-o situatie in care vom trece prin perioada de omogenizare, dar este foarte important ca am reusit sa stabilizam sitiuatia si chiar sa aducem un plus de experienta la echipa prin venirea lui Denson, Agunbiade si Butulija.

Ultimele doua venite sunt si jucatoarele echipelor nationale ale Serbiei, respectiv a Canadei, si vin din campionatele Israelului si Germaniei, de la echipe care joaca in Eurocup.

Aducerea lor nu este o garantie ca vom juca finala, dar cu siguranta este dovada ca "U" va iesi mereu mai puternica din orice situatie, atat timp cat exista si jucatoare de caracter la echipa, atata timp cat exista presedintele Liviu Alexa si sponsorii care au incredere in noi, atata timp cat ii avem pe suporterii care ne sprijina meci de meci ori stafful tehnic care nu se lasa batut in nicio situatie grea", a spus Petricevic.

Adauga comentariu