Șapte avioane care trebuiau să aterizeze la Cluj, deviate la Sibiu

Ceața a perturbat traficul aerian de la Cluj-Napoca. Șapte aeronave care trebuiau să aterizeze la Cluj-Napoca au fost deviate la Sibiu. De asemenea, au fost deviate și două avioane care urmau să aterizeze la Târgu Mureș. 

„Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ceaţă) de la Cluj şi Tg. Mureş au aterizat pe Aeroportul Sibiu un număr de nouă aeronave, două deviate de la Tg. Mureş şi şapte deviate de la Cluj. Transferul pasagerilor este în curs de efectuare, o parte dintre aceştia fiind deja preluaţi spre a fi duşi către destinaţie” a spus reprezentantul Aeroportului Sibiu, citat de Mediafax.ro

Cele nouă curse au fost deviate în intervalul orar 09:00-12:00. La această oră încă există zboruri întârziate. Zborul de la Dortmund ce trebuia să ajungă la Cluj la 17:45 este estimat să ajungă la 19:10. Iar zborul de la Luton trebuia să ajungă la 18:05, iar sosirea este estimată pentru ora 22:15. De asemenea, zborul care trebuia să vină de la Istanbul a fost anulat. 

Potrivit reprezentnaților aeroportului clujean, au fost direcționat spre Sibiu zborurile de la Paris – Beauvais, Tel Aviv, Londra – Luton, Bucureşti, Madrid, Munchen sau Bruxelles – Charleroi. Pasagerii urmează să ajungă la Cluj cu autobuzele. 

Adauga comentariu