Sâmbăta. Zi lucrătoare. Peneliștii vor să ne întoarcem în anii '80

Sâmbăta. Zi lucrătoare. Peneliștii vor să ne întoarcem în anii '80. Ce frumos! Din lipsă de idei și viziune politică, mai scornesc o trăsnaie. Evident, aceasta n-are nimic în comun cu ideea de productivitate. Ca de obicei, mergem contra curentului: în condițiile în care europenii din vest muncesc cu o zi mai puțin, dar mai cu spor, ai noștri liberali vor să transforme salariații români în autentici proletari.

Ba nu. Cică se va munci sâmbăta doar cu acordul angajaților. Dacă angajatorul (privat) îmi spune că se muncește și sâmbăta, iar ceilalți proletari tac mâlc, iar eu nu sunt de acord, zilele mele fi-vor numărate în firmă, prin lege. Dar cine va plăti noile taxe dacă nu angajații din privat? Nu trebuie și slujbașii statului să plece de vineri într-un week-end prelungit? Ba bine că nu. Trebuie să asigurăm productivitatea muncii cu acordul angajaților din privat.

Din câte se vede, foștii pedeliști abia așteaptă s-ajungă la ciolan, să ne mai aplice câteva taxe și zile de lucru în plus. Bravo, băi, peneleilor! Așteptăm încă o zi liberă pentru bugetari, la schimb...

Adauga comentariu