Sala de sport a Colegiului Național ”George Coșbuc” din Cluj-Napoca este închisă din cauza unor ”probleme tehnice”


Cu sală de sport de jumătate de milion de euro, inaugurata abia acum 4 ani,  elevii Colegiului Național ”George Coșbuc” din Cluj-Napoca fac sport afară. Pentru ca sala sta inchisa. 

Directorul Valentin Oros spune că este momentul unei expertize tehnice. De ce acum, la început de an școlar și nu în cele trei luni de vacanță care tocmai s-au încheiat? Nimeni nu stie. 

Conducerea mentioneaza că și orarul școlii va avea de suferit pentru ca, daca vine gerul, orele de sport vor fi tinute in alta parte. Mai mult, directorul spune că lucrează la o soluție prin care elevii să se deplaseze la Palatul Copiilor pentru ora de sport. Ar fi vorba de 2 km dus-întors pe care elevii ar trebui să îi parcurgă.

Cert este ca exista anumite infiltratii in tavanul salii. Mai multe nu stie nimeni. Sau nimeni nu vrea sa spuna! Constructorul clădirii declară că nu mai este responsabilitatea firmei, directorul scolii habar nu are când va fi redeschisa sala, iar Primăria, care este proprietarul salii, întârzie cu un răspuns.  

Sala de sport este un proiect al Primăriei Cluj-Napoca și a fost inaugurată în octombrie 2014. Directorul colegiului susține că sala este gestionată de către municipalitate și dată liceului doar în folosință.

Adauga comentariu