Sabin Funar, nu știi unde e arhiva Elmafarm Trading? Acțiune murdară in războiul soților Funar!

Arhiva contabilă a firmei familiei Funar, ELMAFARM TRADING SRL, o firmă cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de lei a fost depusă în aer liber, iar reprezentanții firmei susțin că aceasta s-a pierdut, potrivit unor informații făcute publice de supervizor.ro.

O ipoteză de lucru e că Sabin Funar va sacrifica unele firme (cele la care e implicată şi "doamna"), ca să poată păstra o parte din afaceri.

ELMAFARM TRADING SRL Floreşti (CUI/CIF: 35351551), societate pharma controlată de foştii soţi FUNAR, a intrat în insolvenţă pe 27 ianuarie 2021, la cererea mai multor creditori – Dosar nr. 430/1285/2020,

Termenul limită de înscriere la masa credală este 10 martie 2021… dar nu asta e problemă.

Administratorul judiciar provizoriu SOLVENDI SPRL a propus trecerea la faliment în varianta simplificată, iar în Raportul transmis instanţei spune, printre altele:

Din aprilie 2020, ELMAFARM TRADING SRL nu are administrator
Arhiva societăţii ELMAFARM TRADING SRL (respectiv o serie de paleţi de acte) a fost depozitată în aer liber în incinta sediului ELMAFARM SRL
Nicio persoană nu poate asigura predarea documentelor solicitate de administratorul judiciar pentru efectuarea demersurilor în cadrul procedurii.

Pentru anul 2019, ELMAFARM TRADING SRL a raportat o cifră de afaceri de 40.260.262 lei.

Orice om (de afaceri) normal ar putea crede că afirmaţiile de mai sus sunt exagerări, poate chiar minciuni, ale autorului acestui articolului. Nu e aşa. Şi ca să vă dovedesc… ataşez acest document:

ELMAFARM TRADING SRL – Raport al administratorului judiciar privind propunerea de intrare în procedura simplificată

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă/faliment al debitoarei ELMAFARM TRADING SRL este programat pe 24 februarie 2021.

Adauga comentariu