SĂ VOMITĂM CU NASRA: Fabrica de mătreață a PSD Cluj vorbește despre ”muncă”, ”luptă electorală” și-l invită pe Dîncu să se ia la trântă cu Boc

Habar nu mai aveam că mai face umbră degeaba pământului traseistul Horia Nasra. Și mi-ar fi plăcut nici să nu mai aud că există acest individ care a reușit performanța să facă traseism de 5 zile dinspre PSD către Pro România și înapoi.

Dar, deh, joi, în cadrul Comitetului Executiv Național, sociologul Vasile Dîncu a fost numit (pardon, ales) președinte interimar al Consiliului Național al PSD. Și trebuia și Nasra să emane un damf de ceva, dintr-un colț, ca nu cumva, din greșeală, cineva să calce în el. 

Cică Vasile Dâncu ar trebui să candideze la Primăria Cluj-Napoca împotriva lui Emil Boc. Că toată organizația județeană Cluj a PSD ar susține o astfel de candidatură, mai ales acum când Dâncu „a fost încărcat politic și simbolic cu responsabilitatea Consiliului Național al PSD”.

Nu zic că Vasile Dîncu s-ar fi bătut vreodată politic cu cineva și ar fi câștigat altceva decât numirile în plic și locuri la masă. Dar să vină ”invitația” de ”pac, la războiu”, din partea singurului producător autorizat de mătreață al PSD Cluj e prea grotesc. Aș râde, dacă nu m-ar încerca voma citind cele de mai jos:

„Ieri, PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani și asta explică și de ce mulți primari au plecat din partid. Atunci când muncești, câștigi și ai voturi, te aștepți să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale. S-a pierdut o luptă dar nu și războiul :) Din toată această întoarcere în urmă, sper să răsară și o speranță pentru organizație, candidatura lui Vasile Dâncu la Primăria Cluj-Napoca”, a emanat din sine însuși Nasra. Că, cică, ”a sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc și cu PNL Cluj, în locul confortului unei politici locale partajate”.

Cum, mă, îl vedeți pe Nasra legat logic de această frază: ”când muncești, câștigi și ai voturi”?

El se vede (măcar într-o oglindă morală) în timp ce vomită pe gură aceste cuvinte care nu au nici o legătură cu ce a făcut până acum? Horică și munca - care muncă? Că l-a ținut Reli Aprozăreasa pe ștatul ei de plată până la venerabila vârstă la care și-a izbutit prima slujbă pe bani fiind pus pe locul I pe o listă cu șparlamentari. Și au muncit alții pentru el. Prin urmare, care voturi, care câștig?

A, câștigul său personal?

Asta da. Că slinosul personaj s-a ușchit către Pro România, la nen-su Ponta, cu care se gratula de rahat și de șobolan (dar nu se jigneau), doar că a fost dat jos din funcția de ”interâmar” al președinției PSD Cluj și și-a văzut amenințat viitorul prin lipsă de acces la troaca poziției I pe lista acestei filiale. Apoi l-a șantajat pe Ciolacu (împreună cu cealaltă nulitate politică, Itu), contra votul din Parlament să fie reprimiți în PSD Cluj, contrar normelor statutare.

A revenit dar e confuz, nu știe care îi este viitorul. Dar, din păcate, încă nu este suficient de uscat într-un colț încât să nu mai emane.

 

 

Adauga comentariu