Să râdem cu viceprimarul-ecoul-lui-Boc, Dan Tarcea. Cică a desfiinţat o rampă ilegală de 50 de tone de gunoi pe strada Cantoanelor. Acolo trebuie desfiinţată strada!

Este bine că există mass media prietenoase în Cluj-Napoca. Sunt cele la care autorităţile locale se duc să spună, nederanjate decât de eventual un pupic în fund, tot ceea ce le trece prin cap şi le vine pe limbă cu privire la cum se zbat şi cum depăşesc cincinalul la toţi parametrii de bunăstare şi confort al clujenilor. Şi sunt acelea care preiau aceste alegaţii, pe nejudecate şi nemestecate, că Plecăciunea la Portofel este adevăratul Profesionalism şi servitul propriului salariu este interesul primordial, nu cel al informării corecte a cteăţeanului. Informării cu informaţii utile, fireşte. Despre cum se risipeşte banul public. Despre ce a mai găsit Curtea de Conturi în varza contabilă a municipalităţii. 12,3 milioane de euro prejudicii din banul public sunt fleacuri neesenţiale faţă de "desfiinţarea" unei "rampe" ilegale...

Deci: se duce ecoul lui Boc, viceprimarul Dan Tarcea, la Radio Cluj să dea eterului non-ştirea cu cele 50 de tone de deşeuri culese de pe strada Cantoanelor, care, să vă reamintim, este o stradă-ghetou, cea pe care au fost strămutaţi rromii de pe Stada Coastei de către primarul Sorin Apostu, de ne-am făcut de râsul Europei cu europenitatea, culturalitatea şi ospitalitatea noastră.

Strada aceea nu ar trebui să existe în halul în care există. De acolo se alimentează Ghetoul de la Pata Rât – alt buboi pe obrazul acestei administraţii care, de 16 ani nu a reuşit să producă nici o soluţie, ci numai vorbe mitraliate pe aclea undelor şi apoi preluate de alţi papagali de presă ca ştiri.

Cică se curăţă des acolo, dar nu prea e educaţie. Iar lipsa aceasta de educaţie se răsfrânge asupra tuturor cetăţenilor municipiului care, din 2005, au aceleaşi firme la salubritate stradală şi la preluarea deşeurilor, dar salubritate ioc, iar când ninge, e ioc şi debarasarea deşeurilor.

Să vorbim despre educaţie cu ecoul lui Boc, trecut pe ştatul de plată drept Dan Tarcea, este futil. De când a devenit servilul emilului, i s-a epuizat educaţia.

Unde sunt vremurile de verticalitate din opoziţie, vremurile în care se criticau de către aceeaşi guriţă fix aceste contracte de salubritate şi curăţenie stradală prelungite în mod suspect?

Adauga comentariu