SĂ RÂDEM CU MINCIUNILE LUI EMIL BOC: “Orașul nu este captiv niciunui grup de interese”

Lăsat în fața unui micorfon prietenos, Emil Boc a mitraliat eterul cu minciuni despre cât de mișto poate să investească oricine la Cluj-Napoca, indiferent dacă are sau nu pile la însuși El, Maestrul, sau amicii săi politico-economici. Asta pentru că n-a avut cine să-i întrerupă aberațiile și să-i bată obrazul, în fond omul plătește, obține ce vrea de la așa-zișii profesioniști ai presei care-I fac plecăciuni în fața portofelului.

În timp ce municipiul geme sub gunoaiele menajere neduse la timp, Emil Boc are tupeul să zică că suntem NUMĂRUL 1 în materie de succes în Galaxie (a găsit el cheița succesului):

"Asta este o cheie a succesului în comunitatea noastră: orașul nu este captiv niciunui grup de interese. Acesta a fost primul meu obiectiv de când am ajuns la primărie. Să nu se spună … mă la Cluj dacă nu ești din grupul x sau y nu poți să construiești, nu poți să te dezvolți … așa ceva este exclus. Un asemenea mod de gândire blochează șansele de modernizare a orașului.”

Hahahahahahahahahaha! – câți fraieri mai pun botul la o astfel de minciună grosolană, în afră de cei înrolați în Oastea Martorilor Domnului Boc (că-i de-al nost’)?

Deci, când unul își umple mațul primind autorizație de construcție fulger, iar altul zace așteptând cu lunile, sau cu anii refuzul ca ștampila cu semnătura lui Boc (că omulețul are ștampiluță cu semnătura, să se poată să fie serviți, atunci când el lipsește, amicii politico-economici, să nu care cumva să aștepte) să poposească și pe hârtiile lui, atunci orasul nu este captiv niciunui grup de interese?

CITEȘTE: Blocurile CONTEMPORANO ale lui Daniel Metz, SUB o luna autorizatia de constructie! Imobiliarul Metz, mai egal ca restul constructorilor de apartamente din Cluj, care asteapta zeci de luni pentru a construi. Fiindca restul nu sunt amici cu Boc...

CITEȘTE: Madam Ligia Subtirica, arhitectul-sef al Primariei, a facut misto de procurorii DNA Cluj si de inteligenta noastra. Pur si simplu, nu isi aminteste cand s-au facut toate rahaturile imobiliare de la Cluj, sub mandatul ei

Adevărul e că este o Mafie incredibilă la Serviciul de Urbanism din Primăria Cluj-Napoca! Iar Emil Boc nu prea e străin de ea. Dar îi e ușor să dea din gură, în fond o face pe banii noștri la posturi de radio prietenoase, unde este lăsat să abereze. Cum că, de exemplu, la el nu bate nimeni cu pumnul în masă. Nu, ÎL IGNORĂ PUR ȘI SIMPLU – așa cum, zilele acestea, îl ignoră cei de la Rosal și Brantner pe care îi plătește să-și bată joc de clujeni când vine vorba despre ridicarea gunoiului menajer, deszăpezire, salubritate stradală.

Până și civicul Iosif Pop l-a ignorat când a vut chef să-l ignore. În fond știu ei prea bine cum și-o fi obținut acesta autorizația turnului din spatele Pieții Mihai Viteazul, FĂRĂ STUDIU DE IMPACT AL TRAFICULUI… (dacă o fi existat vreunul, ori a fost ignorat, ori făcut în bătaie de joc: cum să faci bloc trn pe o străduță îngustă, măi, cum?)…

CITEȘTE: Domnu’ Primar, Maestre dragă, Excelență, de ce are cetățeanul Iosif Pop dublu ouă față de tine și are voie să construiască fără autorizație fără ca tu să nu zici nici pâs?

“Atunci le-am spus tuturor … nimeni nu poate să vină să bată cu pumnul în masă la primar fă așa sau așa …pentru că primăria nu poate fi captivă nimănui…dar deschide egalitate de șanse în limitele legii. Ajutăm, pe toată lumea indiferent de culoare politică, de origine etnică, de ce o fi. Că nu-i din Cluj, e din București sau Timișoara …”

CITEȘTE: Miroase a DNA în cazul casei umbrite de bloc. Primarul Boc minte poporul cu ziarul

CITEȘTE: Când procurorii DNA dorm, funcționarii de la “Urbanism” joacă PUG-ul în picioare. La Cluj-Napoca s-a inventat “duplexul” cu 5 etaje!

Și cum să nu doarmă procurorii DNA Cluj pe picioare? În fond cine i-a mutat în casă nouă, cine le-a revovat-o din banii noștri? Da, da, Emiluț…

Revenind la imobiliarele noaste și la lpsa grupurilor de interese conectate la municipalitate, după ce Emil Boc a creat, împreună cu echipa lui, întregul haos imobiliar și de trafic din Cluj-Napoca, el vine să clameze Legea și respectul față de aceasta?

Toți au egalitate de șanse cu o singură condiție: respectați legea, respectați comunitatea și sunteți bineveniți. De aceea avem investitori din Timișoara care au investit 150 de milioane de euro în Cluj.”

CITEȘTE: CULMEA FĂȚĂRNICIEI: Boc a administrat prost Urbanismul municipiului, tot el se lamentează că va fi blocat!

CITEȘTE: După ce a creat haosul imobiliar, municipalitatea zice că pune piciorul în prag și nu mai eliberează autorizații pentru strada Bună Ziua

CITEȘTE: Primaria Cluj-Napoca, pentru unii muma, pentru altii ciuma. Un clujean catre Emil Boc: "Am ajuns sa imi fie rusine ca sunt clujean si mi-e scarba de tot ceea ce se intampla"

Respectați legea, respectați comunitatea, nu e așa? Cam cum a făcut-o finul Alin Tișe când și-a fătat două etaje ilegal în blocul din buricul târgului?

CITEȘTE: Exclusiv: Inspectoratul de Stat în Construcții a constatat încălcări ale obligațiilor investitorului și ale executantului atât pe Ploiești 9, cât și pe Ploiești 11, și a dispus oprirea lucrărilor

CITEȘTE: Neregulile blocului de pe Ploiești 9-11 au ajuns în atenția Secretariatului General al Guvernului. Instituția Prefectului îi cere explicații primarului Emil Boc

CITEȘTE: Cu cea mai mare operativitate, după aproape o lună, primarul Emil Boc îi răspunde prefectului Vușcan că pe Ploiești 11 s-au încălcat prevederile autorizației de construire

Și cum credeți că s-a rezolvat ilegalitatea, cumva prin cererea ca constructorul să revină la proiectul inițial? Ași, se făcea ca finuțul Alin Tișe să fie ars la bani de nașul Emil Boc!? Nici vorbă... S-a ostenit întreaga municipalitate clujeană să-l treacă în legalitate, să-i facă rapid rost de autorizații să se poata Împăunel și Tișe cu ceva investișie în oraș. Care investiție a fost luată apoi în chirie de către Daniel Metz. Căruia Tișe i-a angajat, ca și consilier personal, pila fostă la CNA (unde l-a favorizat pe Metz cu obținerea unei licențe de radio). În contra-partid, Metz i-a angajat cumnata lui Tișe – atunci când a fost să trebuiască să plece de la Aeroport, unde tot că era cumnata lui Păunel a fost angajată. Și amândoi sunt girați de Emil Boc – dar n oraș toată lumea are șanse egale, numai să respecte legea, mama ei de lege a junglei!

“Le-am spus că Legea este singura unitate de măsură pe care o avem, haideți să construim împreună. Mesajul acesta trebuie să rămână în continuare. Toți cei care vin cu bună credință în limitele legii vor avea în primărie sprijin instituțional pentru dezvoltare”.

Da, Legea Junglei, Legea lui Om (am fost om cu tine, fii om cu mine), astea se respectă în Cluj-Napoca. Ia să vedem cum s-au îmbogățit pe avuția orașului amicii lui boc, luați de citiți:

CITEȘTE:  ANALIZA: Cum a servit Emil Boc clientela politica a PDL cu SUTE DE MILIOANE DE EURO in 3 mandate prin contracte multianuale, concesiuni si parteneriate public-private

CITEȘTE:  IMPERIUL INTERSERVISAN. REGATUL LUKMED. DOMENIUL TRANSYLVANIA COLLEGE. Stabii Clujului au primit pe zeci de ani de la Funar si Boc terenuri in concesiune la preturi derizorii, pagubindu-se avutia Clujului!

CITEȘTE: Cum l-a facut MILIONAR Emil Boc pe inca un om apropiat PDL. Afaceristul Radu Vlas a luat prin concesiune Complexul Leul, platind DOI EURO PE AN PE METRU PATRAT, in buricul targului

CITEȘTE: Dragoş Damian, CEO-ul firmei de medicamente TERAPIA, e supărat pe administraţia Clujului, dar locuiește într-un căsoi construit pe un teren pe strada Caisului concesionat pe 99 de ani cu o redevență de 3 bani pe metru pătrat! ȘI NOI VREM!

Orașul acesta a fost muls sub cele două îndelungi administrații Funar și Boc oferite, cu generozitate, de către clujenii refractari la schimbare. În 30 de ani de la căderea lui Nea Ceașcă, am avut trei primari: Funar, Boc și Apostu. Apostu, șpăgar cum a fost, este cel care a făcut tot ceea ce este vizibil acum în oraș și I se pune în cârcă lui Boc. Funar a fost primar 12 ani. În 12 ani clujenii au învățat să câștige din Caritas fără să muncească, furând de la alții, fără jenă, fără simț moral, fără să își ceară scuze că s-au îmbogățit pe nenoricirea altora. În 12 ani de Funar s-a vândut pe bani de nimic tot patrimoniul ICRAL, s-a concesionat tot ce se putea, iar FPS-ul condus de clujeanul Radu Sârbu a nenorocit industria municipiului, privatizând-o oneror unor indivizi care nu aveau în cap decât viitoarele investiții imobiliare de sub clădirile acestor industrii etalpn: Feleacul, Ursus, Napolact, Legume-Fructe, Armătora, Carbochim, Clujana șamd. În 12 ani de Funar Cluj-Napoca a pierdut vreo eo de kilometri de drum altă dată asfaltați, drumuri intravilane lăate să se fărâmițeze. Dar s-a îmbogățit cu trcolorul pus și în fund la taxatoarele de pe autopuzele lui Neag (director și pe atunci).

Boc zace în primărie de 14 ani.

E sărac ș cinstit ca Ion Iliescu. În schimb și-a îmbogățit toată liota de neica-nimeni care s-a aciuat pe lângă el. Și-a îmbogățit clientela politico-economică și conduce municipiul ca un satrap.

Și minte, cu tupeu, pe banii noștri, în mass media aservită.

CITEȘTE: Minciuni marca Emil Boc. Ce a promis în 2004 și nu a făcut nici până în 2018. De admirat naivitatea clujenilor și statornicia vorbelor goale ale primarului

Adauga comentariu