Sa ne bucuram de arta si sa ajutam!

"Haideti sa facem bine impreuna unor luptatori!" 

Doua tinere artiste isi pun operele la bataie pentru cel mai frumos scop din lume: ajutorarea unor copii bolnavi. Andrada Bara si Camelia Borza isi vor expune tablourile in cadrul expozitiei organizate de pictorul Luminita Rusu. Lucrarile celor 3 artiste vor fi scoase la licitatie. Banii stransi vor fi folositi de Asociatia pentru Solidaritate si Empatie Delia Gradinaru pentru a-i ajuta pe copiii care sufera de insuficienta renala cronica. 

La acelasi eveniment, scriitoarea Hanna Bota va oferi autografe pentru volumul "Cand in fiecare zi e joi", romanul ce destainuie suferinta bolnavilor de dializa. Banii colectati din vanzarea cartilor vor fi si ei utilizati in acelasi scop.

Intalnirea artistilor cu vizitatorii expeozitiei va avea loc duminica, 29 octombrie, dela ora 16.00, la Cladirea Casino din Parcul Central. 

"Acesti tineri, acesti copii trec prin momente dificile si orice suport financiar este mai mult decat binevenit.  Oricum, rugamintea mea este sa veniti aici sa va intalniti cu un grup de copii care fac dializa", a spus Emanuel Ungureanu, presedintele asociatiei. 

Comentarii

Poenaru Mihai

05.11.2017 21:45
Ar fi foarte util sa existe o modalitate de educatie in scoli, pe internet, in locuri publice(de ex. cu ocazia unor targuri de orice fel), pe tema ALIMENTATIEI. Citez: dr.Robert Morse:"Alimentatia are un rol URIAS in ce priveste sanatatea". In felul acesta vor fi evitate drame cumplite, de care auzim aproape zilnic. Evident ca sunt entitati care au tot interesul sa tina ascunse astfel de informatii, deoarece sunt la mijloc interese financiare foarte mari. De exemplu: In China NU EXISTA CANCER DE SAN. DECE? In China NU SE COMSUMA LACTATE DUPA VARSTA DE 5(cinci) ANI, deoarece dupa aceasta varsta dispare din sucul digestiv al copilului, enzima ce digera cazeina din lapte. Cazeina nedigerata, intra in putrefactie, in urma careia apar substante cancerigene ce afecteaza sanii femeilor, iar la barbati prostata. De citit cartea "STUDIUL CHINA"Dr.Collin Campbel. Acest medic a petrecut 27 ani in China, impreuna cu o echipa de medici. In Romania mor anual 3.000-4.000 femei datorita cancerului mamar. Alt efect nefast al consumului de lactate este AVC(accidentul vascular cerebral), datorita depunerii calciului in vasele de sange, inclusiv cele din creier. Vasele imbibate cu calciu, devin rigide si pleznesc la orice crestere a tensiunii arteriale, provocand moartea sau hemiplegie. Etc,etc,etc.

Adauga comentariu