Să ne arătăm ceasul cu Daniel Buda

Și fotografia, și declarația sunt de anul trecut, dintr-o încercare de a ni se arăta pe Facebook cum muncește băiatul acesta a cărui biografie și cârdășii cu "sereiști" de Sălaj nu a prea fost expusă, deși, la fel ca Dacian Cioloș, cariera și-a început-o pe lângă Gheorghe Funar. Ca juristuleț. De asemenea tare aș vrea să-și aducă aminte careva măcar cam ce interese avea acest personaj ce pare cumințel în zona Halei Agroalimentare din Piața Mihai Viteazul, de la fiecare critică în presă tresărea ca un iepuraș, apoi îi șoptea lui Boc la ureche ce de dușmani îi sunt prin preajmă. Și câte și mai câte... De exemplu amiciția cu Steluța Cătăniciu (azi la ALDE), căreia îi împlinea toate poftele politice. Sau sforăriile cu Ștefania Ferencz?

(vorba aceea: aștept la comentarii, tot ceea ce am uitat eu)

Vi le arătăm (fotografia, cu cele trei ceasuri rele - trucată, că nu poartă decât un ceas, și declarația), să știți ce anume să votați să mai trimiteți 5 ani să zacă în Parlamentul European: cam pentru atâta se ia aproape 1 milion de euro/mandat de frecat menta în Parlamentul European:

"Totodată, în cadrul ședinței vom acorda un vot asupra acordului provizoriu rezultat în urma negocierilor interinstituționale privind Statisticile integrate referitoare la ferme, va fi supus spre adoptare proiectul de raport privind Viitorul sectorului alimentar și al agriculturii precum și adoptarea proiectului de aviz privind Dubla calitate a produselor pe piața unică, al cărui raportor din umbră sunt desemnat din partea grupului PPE.

Nu în ultimul rând, vom avea doua schimburi de opinii, unul pe tema Bugetul general al Uniunii Europene pentru exercițiul financiar 2019 - toate secțiunile iar celălalt pe tema Practicilor comerciale neloiale din cadrul relațiilor dintre întreprinderi din lanțul de aprovizionare cu alimente."

Dacă și băiatul acesta, specialist în pungi de un leu și sforării, a început să vorbească despre sine însuși la pronumele de majestate...

PS: Păcat că nu mă pricep la ceasuri, dar tare aș vrea să știu cât "coastă" și ce marcă are cel de la mânuța durdulie a personajului.

Adauga comentariu