Sa-l ajutam pe Razvan! Are nevoie de 6.000 de euro pentru o operatie pe creier

Razvan Chendrean e un artist oradean de 31 de ani a carui viata atarna de 6.000 de euro. De atat are nevoie pentru operatia salvatoare care poate fi realizata de specialistii de la The Brain Institute din Bucuresti.

Din mainile lui Razvan ies cele mai frumoase decoruri de la Teatrul Regina Maria din Oradea, sau cele mai interesante papusi ale trupei Arcadia, dar si multe alte obiecte de arta.

Insa tumoarea ii creeaza de ani buni crize de epilepsie, iar tratamentul traditional nu a dat rezultate. Aceasta se afla intr-o zona a creierului responsabila de limbajul articulat, astfel ca artistul, daca nu se face interventia chirurgicala, e in pericol sa nu mai poata vorbi, scrie sau sculpta vreodata.

Sansa de a reveni la o viata normala o reprezinta aceasta operatie, programata in 21 octombrie, dar pentru care este nevoie de aproximativ 6.000 de euro.

Prietenii lui Razvan au organizat diverse campanii de strangere de fonduri:

Actorii Trupei Arcadia si papusile sculptate de Razvan ii invita pe doritori in data de 18 octombrie de la ora 11:00, la Sala Arcadia si in data de 24 octombrie de la ora 11:00, la Era Shopping Park, Oradea, unde cu prilejul reprezentaţiei spectacolului „Frumoasa si Bestia” vor organiza o sedinta foto dupa spectacol pentru toti cei care vor sa il ajute pe artistul butafor al Teatrului Regina Maria.

Banii din biletele vandute pentru spectacolul de teatru "Șșșșșt" cu actorul serban Borda, de sambata, 24 octombrie, de la ora 19:00, la Sala "Florica Ungur" vor fi donati cauzei lui Razvan.

De asemenea, la Pool Club, Oradea, se va organiza in 17 octombrie un turneu caritabil pentru Razvan, iar la Irish Pub O'Beer din Cluj-Napoca s-a tinut ieri o seara de folk cu scopul de strange bani pentru operatia tanarului.

Alti prieteni si colegi de breasla vand produse handmade cu scopul de a-l sprijini pe tanarul artist, dar, din pacate, nu este suficient.

Viata lui Razvan, la 31 ani, depinde de 6.000 de euro. Depinde de noi toti! Haideti sa-l ajutam!

Donatii se pot face in contul:

IBAN: RO30INGB0000999905347690
NUME: CHENDREAN ALEXANDRU RAZVAN
Cod SWIFT: INGBROBU
Cod BIC: 606410008
PayPal – alexandru_chendrean@yahoo.com

Adauga comentariu