Sa colectam selectiv, fara groapa de gunoi

De cateva luni, proiectul de amenajare a Gropii ecologice din Feleacu este blocat. Odata cu arestarea lui Uioreanu, s-a pus lacat si pe santierul din Feleacu. Mormanele de gunoi ajung tot la Pata Rat, dar in tot acest timp clujenii invata sa colecteze selectiv, indrumati de o agentie de publicitate platita sa promoveze investitia.

Numai ca proiectul SMID a sarit din toate termenele de realizare. Pentru publicitari, nu conteaza nici ca terenul pe care se ridica viitoarea rampa e o intindere noroioasa, nici ca se vorbeste tot mai mult despre rezilierea contractului cu constructorul gropii. La televizor, totul este frumos, se prezinta cifre si investitii, se publica in paginile ziarelor machete publicitare despre viitoarea rampa. Clujul pute a gunoiul ce da pe dinafara din Pata Rat, dar la televizor Vitrina prezinta, cu glamour, metode de reciclat selectiv.

Foto: facebook.com

 

 

Comentarii

Marcu

15.09.2014 13:20

In anumite momente ale zilei pe Calea Traian Vuia, de la Ambient pana in Sannicoara pute groaznic a gunoi. Nu neaparat a fum, e un miros greu si intepator mai tot timpul. In zona aeroportului e cateodata un fum innecacios care vine tot de la gunoaie. Nu inteleg de ce dracu trebuie sa arda gunoaiele ale tot timpul.  Nu exista nici o sesizare a aeroportului, nu-i deranjeaza fumul de la gunoaie, nu atat mirosul, cat faptul ca impiedica vizibilitatea?Am impresia ca nu se vorbeste atat de mult pe cat ar fi nevoie despre aceasta rusine a Clujului. Nu stiu nici un alt oras din Transilvania unde sa simti miros de gunoi pe o artera atat de circulata cum e Calea Traian Vuia. Ne mai mandrim cu faptul ca avem cel mai mare si circulat aeroport din Transilvania, dar ca si strain cred ca e de cacat sa ai de-a face cu aeroportul puturos Cluj. 

Adauga comentariu