S-a trezit Ficusul pe ultima sută de minute a 5 ani de vacanță și concedii. Dacă vă întrebați cine va câștiga din acest impas instituțional, vă pot spune cine va pierde (din nou): noi

Klaunul a descoperit, în sfârșit, cuvântul “inacceptabil”. Și acum îl urcă în pod pentru satisfacția prostanilor care au uitat că individul este doar un ghid montan al tuturor pârtiilor din România și că timp de 5 ani nu a zis niciodată că ar fi ceva inacceptabil: nici milioanele pentru deplasări cu avionul particular, nici milioanele pentru refacerea dormitorului conjugal din Vila Lac, nici toate guvernele Ponta și Dragnea, nici golirea de conținut (contra bani și privilegii) a Instituției prezidențiale, nimic. Totul a fost “am decis să le mai acord o șansă”.

Acum, cu Barna-n coaste, simte și el monstruos că s-ar putea să nu-i mai poată plimba prin lume, pe banii noștri, pe eclatanții genunchi ai primei doamne.

"Această remaniere este neavenită, nepotrivită și o refuz clar", a anunțat șeful statului, joi seară, la Cotroceni. El a avertizat-o pe Dăncilă că niciun ministru nu va fi numit în guvern fără validarea Parlamentului. Foarte frumos. Dar până acolo, timp de 45 de zile, avea OBLIGAȚIA de a numi interimari. Am explicat de ce, nu mă obosesc pentru idioții utili ai klaunului să mă repet (ei trăiesc în Constituția lor paralelă, așa cum pesediștii trăiesc în România lor paralelă). Din dorința de a îngrășa politica prezidențială în Ajun, suntem într-un impas instituțional. Ce e drăguț, dar nu de mirare, este cum s-au re-evaluat Klaunul prezidențial cu Trădătoriceanul tradițional și cum ling ei, ca vodă, acolo unde s-au scuipat ca boierii.

Este o dovadă în plus a faptului că politica din România (de cadre, de partid, de promovare în funcții publice) este ca o pedichiură la piciorul patului – la fel de utilă. Se vede după inutilitățile politice care ne umplu spațiul public. Și după inutilitățile cotidiene cu care se ocupă acești extrem de inutili indivizi. Mă rog, ei sunt utili ei între ei, ei pentru ei. Să confunde viața pe bani publici cu viața lor personală. În rest, nouă ne dau tabla înmulțirii taxelor și impozitelor, să ne punem acoperiș la case – asta e, chipurile, politică de încurajare economică. În materie de eficiență a politicilor sociale nu fac altceva decât să facă chiloți pentru fundul Mării Negre. Iar ca politică de Sănătate ne vaccinează brațele Dunării.

Educația este un exercițiu de sinucidere zilnică prin aruncare în cap de pe un bloc de desen. Produce nefericiți și analfabeți cu dor de plagiat pe bandă rulantă, viitori politicieni, viitoare lighioane publice prin bunăvoința protembelizoarelor.

Așa că mai bine am ara Calea Victoriei cu boii care chipurile ne guvernează.

Hai, mergeți la vot! Și, gata!

Adauga comentariu