S-a lansat o nouă rută aeriană Cluj-Istanbul, de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj

Unul dintre cei mai importanţi operatori aerieni din Turcia a lansat, începând de azi, o nouă ruta, având că destinaţie Aeroportul Internaţional Cluj. Cu o frecvenţa de 4 zboruri săptămânal, clujenii vor putea zbura cu doar 99 de dolari la Istanbul. 

După Bucureşti şi Constanţa cea mai bună companie aeriană din Europa (desemnată de Skytrax pentru al 6-lea an consecutiv) a lansat cel de al treilea zbor către România, pe ruta Cluj-Istanbul. Decizia companiei de a introduce noua rută a fost luată ca urmare a interesului şi oportunităţilor pe care le oferă zona Transilvaniei. 

Începând de azi operatorul turc va facilita zborul clujenilor pe ruta Cluj-Istanbul cu o frecvenţa de 4 zboruri pe săptămâna în zilele de luni, marţi, joi şi sâmbătă, în ambele direcţii. 

“Ne doream de mulţi ani să deschidem o nouă ruta în România, Cluj-Istanbul, şi ne bucurăm că în ultimii ani am avut o colaborare de succes cu Aeroportul Internaţional Avram iancu Cluj, care a luat toate măsurile necesare ca acest zbor să fie posibil. Ne aşteptăm ca noua ruta să îi ajute pe oamenii din România să aibă acces, printr-o singură escală, la 290 de destinaţii din toată lumea., cum ar fi Orientul Mijlociu, Orientul îndepărtat sau America de Nord, în loc să fie nevoiţi să facă două escale - la Budapesta sau Bucureşti. Angajamentul pe care ni-l asumăm faţă de pasagerii români este foarte puternic şi prin această nouă ruta adăugăm pe harta destinaţiilor un oraş fabulos care nu este doar un cetru economic foarte activ, ci şi unul fascinant din punct de vedere artistic şi cultural”, a declarat Ziya Taşkent, Senior Vice President of Sales. 

David  Ciceo a declarat că noua rută este una extrem importantă atât pentru judetul Cluj cât şi pentru  Aeroportul Internaţional Cluj ca urmare a conectivităţii cu cel mai mare hub aerian internaţional. 

“Cluj-Istambul este o ruta importantă pentru judeţul Cluj şi pentru municipiul Cluj-Napoca. Debutul zboririlor companiei Turkish Airlines este un prilej de bucurie pentru Aerportul Internaţional Cluj, deoareece, prin intermediul zborului Cluj-Istanbul Attaturk, se asigura noi zboruri spre unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene internaţionale, cu posibilităţi de conexiune în întreaga lume. Suntem încrezători în evoluţia pozitivă pe care o va avea această nouă ruta și ne dorim că ea să fie apreciată de către toţi pasagerii din aria de acoperire a aeroportului”, a afirmat David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj.

Adauga comentariu