S-a deschis SeRRinGGa, club oficial al drogatilor din Marasti! Autoritatile responsabile din Cluj freaca menta, drogatii freaca PE FATA etnobotanice, cannabis si amfetamine!

Fostul sef al Politiei Cluj, nu ii mai dam numele ca si-l stie, cand era intrebat cu consumul de droguri din orasul-inima al Transilvaniei, zicea ca sunt exagerarile ziaristului Liviu Alexa, ca Clujul nu are o problema cu drogurile. Hahaha, Clujul e PLIN de droguri.


Efectiv, nu ne-am nevoit prea mult ca sa dam peeste baietii veseli de mai jos, deci cat ar dura o investigatie asupra consumului si distributiei de substante interzise in Marasti?

Dupa cum vedeti in pozele atasate, in Marasti s-a format o echipa de drogangii care e atat de smechera, incat li se rupe in cur de precautii, o dau pe fata.

Iata dovada ca echipa are deja localizare pe google maps, dar asta nu e totul, va spunem noi, ca i-am urmarit putin, desi nu avem fonduri de filaj ca altii: se aduna in fiecare seara intre orele la 7 si 9, baga pe fata tot ce au, oamenilor le e frica sa intervina pentru ca sunt violenti.

S-au facut plangeri catre Sectia 2 Politie, dar, dupa investigatii, ei nu gasesc nimic. 
Grupul de papagali e compus din copii de gimnaziu si liceu care se aduna in aceasta zona de pe harta zilnic.

 

In zona s-au dat spargeri la garaje, oamenii nu au depus plangeri pentru ca le e frica. Si-au insemnat pana si zidurile pe cladirea demarcata pe Google maps cu insemnul "CJSG" , adica SeRRinGGa Cluj, va dati seama cat de tupeisti sunt!

Au pana si recenzii pe google maps...



Daca au ajuns sa isi puna loc de intalnire pe Google maps, nu e de imaginat ce e in spate, adica copiii astia nu se mai tem de politie, ameninta oamenii pe strada.

In ajunul Craciunului, pisolcosii astia aruncau cu petarde catre oameni, aceeasi gasca, tot timpul cu glugi si in grupuri de 2-3 cel putin.

E fain la Cluj, nu?
 

Adauga comentariu