S-a dat startul unei luni intregi de mers e jos. Se aduna pasi pentru dotarea cu echipament a Spitalului de Copii

Astazi s-a dat startul editiei pentru comunitate a competitiei “Walking Month” cu scopul de a promova un stil de viata sanatos si accesibil oricui, prin incurajarea mersului pe jos si sustinerea dotarii cu echipament a Spitalului de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca, sectia Terapie Intensiva.

Competitia se deruleaza pe parcursul unei luni, in perioada 21 septemebrie - 20 octombrie 2015. Pe scurt, pasii facuti de fiecare participant timp de o luna vor fi contorizati de o bratara de monitorizare si o aplicatie pe telefonul mobil.

Inscrierea a costat 100 de lei, 85 de lei pentru primii inscrisi, si include bratara de monitorizare, care le va ramane participantilor. Pasii se numara in echipe de cate patru oameni, desi fiecare participant va avea propria bratara si, prin urmare, un record personal. La finalul fiecarei saptamani se vor anunta echipele care sunt lideri de clasament in saptamana respectiva. Echipa care va aduna cei mai multi pasi va fi desemnata castigatoare.

In aceasta luna se estimeaza ca se vor strange in jur de 40.000 de lei, bani care vor ajunge la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta pentru Copii din Cluj, pentru dotarea cu echipamente medicale.

Programul “Walking Month” este initiat de Betfair Romania si implementat local in parteneriat cu Fundatia Comunitara Cluj.

Adauga comentariu