S-a dat startul la parcarea subterană din Piața Cipariu: Au spart, dar au și plantat!

Au spart, dar au și plantat! S-a dat startul parcării subterane din Piața Cipariu. Primele intervenții ale autorităților au fost realizate pe ocolite: s-a început cu săpături chiar în scuarul amplasat în intersecție. Câteva zile la rând, utilajele au fost urcate chiar pe scuar, spre nemulțumirea pietonilor. Astfel, după traversarea zebrei, pietonii dădeau cu nasul fie în bucățile sparte de asfalt, fie în utilajul cocoțat în mijlocul scuarului. Lucrările se înscriu în proiectele administrației locale de a coborî bordurile trecerilor de pietoni.

Un prim pas pentru viitorul Parking subteran din Piața Cipariu

Chiar dacă planul amănunțit al lucrărilor de execuție la parkingul subteran din Piața Timotei Cipariu nu au fost făcute publice încă, din imaginile alăturate putem constata că una dintre intrările în parcarea subterană de sub Catedrala Greco-Catolică va fi realizată chiar din scuarul spart recent de echipele de muncitori.

Odată coborâte bordurile de la trecerile de pietoni, accesul spre parcarea subterană va fi mult mai facil.

Până una alta, pentru a atenua din impactul generat de spargerea completă a scuarului, aici a fost amenajat un mic spațiu verde. 

După principiul au spart, dar au și plantat. 

Desigur, totul spre binele pietonilor. 

Și al viitorilor utilizatori ai parkingului subteran din Piața Cipariu. 

Însă până atunci, până când bordurile de la trecerile de pietoni vor fi coborâte complet, iar intrarea în parcarea subterană va fi triumfalist recepționată, pietonii sunt rugați să aștepte pe marginea scuarului. 

 

Adauga comentariu