S-au rupt lanţuri de iubire. Vasile Dîncu, replică pentru Mugur Ciuvică: "Sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix". Replica lui Ciuvică: "Asta o știți dvs. de când îi analizați sondajele lui Băsescu"

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a i-a dat o replică acidă lui Mugur Ciuvică, miercuri seara, la sfârșitul emisiunii Sinteza Zilei, care a provocat stupoare printre participanți - conform g4media.ro. Ciuvică l-a întrebat pe Dîncu de ce se supără pe el când îl întreabă despre prezența sa în sufragerie, aluzie la celebra sufragerie a fostului ministru de interne, Gabriel Oprea, unde s-ar fi întâlnit mai mulți șefi ai unor instituții de forță în seara prezidențialelor din 2019. Liderul PSD i-a replicat tăios:  dvs sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix, aluzie la Dan Voiculescu, cu verdict de colaborator al Securității având numele conspirativ Felix.

Redăm mai jos un fragment din dialogul Ciuvică – Dîncu de la Sinteza Zilei:

Mugur Ciuvică: Întrebarea mea pentru domnu Dîncu, de ce sunteți supărat pe mine când vă întreb despre sufragerie și nu vă supărați pe domnul Dan Andronic de lângă dvs, că domnul Andronic a dezvăluit întâmplarea din sufragerie.

Vasile Dîncu: Nu aș vrea să fiu obraznic, dacă tot m-ați invitat aici, dar eu am fost într-o seară, într-o loc să zice nepotrivit în sufrageria unui prieten, iar aici dvs sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix.

Mugur Ciuvică: Eu nu sunt de 17 ani, ci de ceva mai puțin timp, și aici nu e sufrageria. Aici e un studio de televiziune, care nici măcar nu e a lui Felix. Asta o știți dvs de când îi analizați sondajele lui Băsescu. Puteați ceva mai mult.

Vasile Dîncu: Dar asta ați spus-o atâta vreme, mai e o știre?

Mircea Badea: Nu e știre, dar n-am avut ocazia să văd un protagonist atât de aproape.

Adauga comentariu