S-au repus in vanzare biletele pentru concertul Mariei Nazionale

Artista italiana Maria Nazionale urmeaza sa ajunga, pentru prima data in Romania, in luna octombrie a acestui an. Organizatorii anunţa repunerea in vanzare a biletelor la concertul artistei de la Bucuresti si Cluj-Napoca incepand cu data de 7 august.

Biletele achiziţionate pentru datele programate iniţial (13 mai – Bucuresti si 15 mai – Cluj-Napoca) vor ramane valabile pentru spectacolele din toamna: 2 octombrie – Bucuresti, Sala Radio si 5 octombrie – Cluj-Napoca, Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din data de 5 octombrie, organizatorii au pregatit publicului cateva elemente inedite in plus faţa de spectacolul ce trebuia sa aiba loc in primavara.

“Sala Sporturilor se va transforma pentru o seara intr-o poveste inspirata din Gomorra, filmul in care protagonista este chiar Maria Nazionale. Intreaga poveste napoletana va fi transpusa pe muzica Mariei, iar decorurile special aduse din Italia vor crea o atmosfera inedita si vor ridica mult calitatea show-ului”, declara reprezentantii agentiei Amprenta Advertising.

Maria Nazionale transmite și un mesaj tuturor celor care o așteapta sa ajunga in tara.

“Sunt nerabdatoare sa ajung in Romania, am auzit multe lucruri frumoase despre aceasta tara pe care imi doresc demult sa o vizitez . Chiar daca, din pacate, din motive ce nu au ţinut de voinţa noastra, am fost nevoiţi sa amanam turneul meu, sper din suflet ca va voi gasi in numar mare in salile de spectacol unde voi aduce cu mine puţin din spiritul napoletan. Va promit o seara magica, presarata cu romantism, pasiune si dragoste multa!”, spune artista despre turneul sau in Romania.

Evenimentul este organizat de agentia Amprenta și sustinut de compania EBS Romania.

„Ciao, Ciao” este cea mai cunoscuta piesa a artistei peste hotare, insa intreaga sa discografie a impresionat publicul datorita vocii sale puternice. Pe parcursul carierei sale, artista a colaborat cu nume sonore ale muzicii italiene precum Nino D’Angelo, Tullio de Piscopo, Mario Merola, Nuccia Fumo. Albumul „Maria Nazionale Classic”, lansat in anul 2004 sub indrumarea maestrilor Peppe Vessichio si Maurizio Pica, s-a bucurat de un succes remarcabil, reusind sa atraga laude din partea unor nume mari precum Andrea Bocelli si Pippo Baudo.

Pentru spectacolul de la Cluj-Napoca biletele se gasesc  online pe www.eventim.ro, si la stand laIulius Mall si de la sediul Amprenta (str Octavian Goga, nr 42). - Pentru spectacolul de la Bucuresti, de pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). 

Adauga comentariu