S-au pus în vânzare biletele la Supercupa dintre CFR Cluj şi Astra. Meciul va fi pe Cluj Arena

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a pus în vânzare biletele pentru Supercupa României la fotbal, dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu, care va avea loc în 16 iulie, pe Cluj Arena.

Tichetele de intrare pot fi cumpărate, deocamdată, de pe site-urile bilete.ro şi bilete.frf.ro, cel mai mic preţ fiind de 10 lei, la peluze. La tribuna a doua un bilet costă 30 de lei, în timp ce la tribuna I valoarea lui e de 40 de lei, mai scumpe fiind tichelete la VIP, de 200, respectiv 300 de lei. De menţionat, însă, că ele pot fi cumpărate doar la primul inel al stadionului din Cluj, în funcţie de numărul de comenzi organizatorii urmând să deschidă şi inelul al doilea, anunta CJSport.ro.

Potrivit FRF, din 11 iulie vânzarea tichetelor va fi făcută şi la Cluj Arena, meciul din 16 iulie urmând să înceapă la ora 21:45, accesul pe stadion făcându-se de la ora 20:30. De asemenea, pe stadion va exista şi o zonă dedicată familiei, după modelul de la România-Spania. Astfel, în sectoarele 1O și 1P, situate la tribuna a doua, vor avea acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete.

CFR Cluj va avea şansa să cucerească al zecelea trofeu din istorie în cazul unei victorii împotriva campioanei României.

 

Adauga comentariu