RUSINOS! PSD nu face pragul la Floresti, cea mai mare comuna din Romania! Bisnitarul Puiu Sumlea e out, dupa ce a vandut impreuna cu Cordos filiala luzarului Horia Sulea! Alegatorii nu-s prosti, Cordose!

Moment istoric trist si fara precedent in istoria PSD Cluj: partidul a ajuns atat de slab, incat nu face pragul electoiral de 5 la suta ca sa intre in Consiliul Local la Floresti, cea mai bogata si mare comuna din Romania. Dar totul e explicabil: numit interimar de Marcel Ciolac, Alexandru Cordos, seful filialei PSD Cluj, l-a alungat pe seful PSD Floresti, care reusise sa stranga o echipa tanara si sa aduca in noiembrie cateva mii de voturi pentru Viorica Dancila.

In mod socant, Cordos l-a instalat sef de filiala pe bisnitarul Puiu Sumlea, fara ocupatie, un om care si-a ascuns declaratia de avere de ochii presei in ultimele zile. Sumlea si Cordos au negociat demnitatea filialei acum 3 saptamani, devenind vasalii politici ai lui Horia Sulea. Pe retelele de socializare a aparut un mesaj trist: PSD Floresti il sustine pe Sulea la primarie, Sulea fiind un liberal alungat de ai sai si alungat din partid pentru probleme penale.

Dar lovitura si mai mare a venit azi noapte: "Imparatul" Sulea a ramas fara budigai, fiind trimis in tomberonul istoriei fix pe locul 3 si pierzand Florestiul, dupa 2 mandate. Si fiindca Dumnezeu nu-i tigan, PSD nu a facut nici pragul la Floresti luand un jenant 4,51 %.

Felicitari, Alexandru Cordos, felicitari, Marcel Ciolacu!

PS: Bisnitare, ti-am spus ca nu o sa faci pragul!

Adauga comentariu