Rupt de beat gonea prin intersecții în Mănăștur. Inconștienții șoferi alcoolici ai Clujului

Polițiștii clujeni au publicat imagini video cu un șofer băut care trece în viteză printr-un sens giratoriu din cartierul Mănăștur. Potrivit acestora, șoferul care gonea pe Calea Mănăștur intrând cu viteză și fără să se asigure în sensul giratoriu, avea o alcoolemie de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Imaginile au fost surprinse la data de 24 noiembrie, iar șoferul a fost reținut pe loc.

“Câte vieți au fost salvate prin reținerea acestui șofer!? Când vă spunem că acționăm pentru salvarea de vieți omenești....nu prea vă vine a crede și spuneți că stăm la pândă...De fiecare dată luăm măsuri ferme față de cei care creează stări de pericol în trafic!", transmit polițiștii.

Conform IPJ Cluj, de la începutul anului până în luna decembrie, au fost reținuți 68 de șoferi, iar 54 dintre aceștia se aflau sub influența alcoolului!

54 de potențiali ucigași care, poate, ar trebui acuzați măcar de tentativă de vătămare corporală din culpă în urma inconștienței de a se urca beți morți la volan.

Adauga comentariu