ROYAL HOME - MOBILIER DIN LEMN MASIV, CANAPELE EXTENSIBILE ȘI GARANȚII PE VIAȚĂ ÎN SHOWROOMUL DE PE STRADA BUNĂ-ZIUA

ROYAL HOME aduce iarna aceasta colecții din stejar ucrainian, cu 30% reducere, canapele modulare tip Lego, care pot fi construite si reconstruite la nesfîrșit, de catre clienți, canapele extensibile, cu ladă de depozitare spațioasă cât un dressing. Tapițerile aquaclean și antipisică țin la depărtare mizeria și parul de animale, iar culoarea lor se poate alege fără costuri suplimentare.

Violeta Nistor, proprietara showroomului de mobilier din lemn masiv, ne prezintă noile colecții aduse în iarna aceasta la sediul ROYAL HOME din cartierul Bună-Ziua, strada Bună-Ziua, deasupra magazinelor Panemar și Moldovan. Canapelele sunt piesa de rezistență a magazinului.fiind modulare și extensibile, indiferent că vorbim despre canapele de 2-3 sau 7-9 locuri, modulele pot fi adăugate în funcție de spațiul disponibil. Există multe modele de canapele extensibile, care se transformă în 30 de secunde într-un pat matrimonial confortabil. Paturile ROYAL HOME au lăzi de depozitare uriașe. de dimensiunea unui dressing orizontal, dar și huse detașabile, ușor de spălat. Tombola ROYAL HOME de Crăciun oferă ca premiu un fotoliu-balansoar din spumă poliuretanică și lemn masiv, care poate fi câștigat de oricine achiziționează o piesă de mobilier din magazin, iar foarte multe colecții din lemn masiv au până la 30% reducere în această perioadă.

 

Găsiți în materialul video toate detaliile despre reducerile oferite, tombola de Crăciun și piesele de mobilier din showroom.

Adauga comentariu