Rosal, pregatita sa surprinda zapada

2.000 de tone de material antiderapant si 16 utilaje ale Rosal sunt pregatite sa intervina in orice moment in cazul in care va ninge si la Cluj-Napoca. Meteorologii anunta fulguieli pentru aceasta noapte, asa ca angajatii sunt in stand-by, pentru ca in acest an nu mai vor sa fie surprinsi de zapada.
“Intr-adevar se anunta fulguieli in jurul orei 3 la noapte, dar de 3 milimetri, asa ca nu sunt sanse sa se depuna. Cu toate acestea suntem pregatiti sa iesim pe teren, avem in stoc 2.000 de tone de material antiderapant si sunt in stand by 6-7 utilaje la gara si 9-10 utilaje la Bucium in Manastur. Suntem pregatiti oricand sa intervenim, in iarna asta nu vom fi surprinsi de zapada”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Sergiu Hossu, directorul Rosal, compania responsabila cu deszapezirea in cartierele Manastur, Zorilor, Grigorescu, Gruia, Dambul Rotund si aproximativ 80% din zona centrala.
Cei 74 de angajati ai Rosal Grup, responsabili de activitatea de deszapezire vor interveni in aceasta iarna pe 348 de strazi din Cluj-Napoca din care urgenta I sunt 126 de strazi, urgenta II 112 strazi si urgenta III 110 strazi.

Adauga comentariu