Romania n-o s-o bage niciodata in gaura

Comentarii

nomansland

18.10.2017 10:17

Exista un taram de poveste din tara asta unde Cora, Lidl Kaufland si altii nu au avut succes datorita unui ROMAN adevarat: Vasile Lucut si al lui Unicarm !Exista cea mai mare companie din industria alimentara si este 100% romaneasca (osheneasca daca e sa fim drepti :) Apoi mai exista niste asocieri de constructori clujeni get beget -  (chiar daca unul are firma in Sibiu) care au construit stadioane de nivel mondial si la bani de Romania.Pana la Tulai - Clusterul IT de cluj era un fel de valea plangerii nu Sillicon Valley cum este acum...Scoala de pictura de la Cluj in frunte cu un alt ROMAN adevarat pe nume Sbirciu a reusit sa impuna la nivel mondial pe cel mai cunoscut pictor roman al momentului si cu cele mai scumpe tablouri vandute: Adrian Ghenie.As putea continua cu lumea medicala a clujului, cu lumea tehnica a clujului, cu multi, multi romani cu care ne mandrim... dar sunt convins ca fiecare are steaua lui si cu putin efort o va face sa straluceasca mai presus de toate celelalte.Respect ! 

deaici

18.10.2017 16:11
Si sa nu fim modesti, ar putea exista o televiziune cu acoperire nationala pornind de la Cluj, o televiziune care respecta criteriile de mai sus: cu capital si expertiza romaneasca, exact conform descrierii din articol; fara imbarligaturi cu moguli si mogulashi care sa-si foloseasca banii pentru o arma media in luptele lor; fara finantare de partid si fara sa apartina de vreun grup international. Depinde doar de noi (audienta posibila) si de ei (profesionistii in media) sa faca din NCN acelasi tip de brand curat romanesc.

laur

18.10.2017 22:08

Am vrut sa-mi dau si eu cu parerea pe aici. Dar aveam numai judecati de valoarea de tastata, asa ca m-am abtinut. Cu bunul simt de care nu am dat dovada cand am vrut sa-mi dau cu parerea pe aici. 

Adauga comentariu