Robi va fi internat trei zile la Neurologie pentru investigatii complexe

Robert Lukacs va lipsi din intersectiile din centrul orasului, “locul sau de munca” de 20 de ani, la inceputul saptamanii viitoare. Motivul este internarea lui la Clinica de Neurologie pentru investigatii medicale temeinice.

Viata lui Robi e pe cale sa se schimbe in toate privintele. Din bunavointa oamenilor inimosi are acum o casa, iar caruciorul cu care isi va putea desfasura activitatea cu mai mare usurinta va fi gata in perioada urmatoare. Acum Robi, “eroul Clujului” va face analize medicale pentru care va sta internat in spital. In functie de rezultate ar putea exista posibilitatea de ameliorare a corzilor vocale, astfel Robi ar putea vorbi mai usor.

“Ii vor face toate analizele, un CT scan si tot ce e nevoie pentru a vedea daca exista posibilitatea de ameliorare a corzilor vocale”, a explicat Ioan Pugna, prietenul lui Robi si cel care a initiat campania Visul lui Robi.

Asis. Univ. Dr. Vacaras Vitalie este cel care o sa aiba grija de Robi la Clinica de Neurologie. Investigatiile ii sunt necesare si pentru dosarul care va fi depus la Directia de Asistenta Sociala pentru stabilirea gradului de handicap si a drepturilor care converg din asta.

“La rugamintea lui, va spun ca Robi o sa lipseasca luni, marti si miercuri de la munca si ii roaga pe colaboratori si clienti sa inteleaga. Va multumesc!”, a postat Pugna pe Facebook.

Adauga comentariu