Robi va avea casa lui. Clujeanul pentru care s-a solidarizat toata tara isi vede visul implinit

Robert Lukacs, eroul Clujului, va avea caruciorul mult dorit, dar si un apartament. In doua saptamani, clujenii inimosi si nu numai au reusit sa implineasca “Visul lui Robi”: un carucior nou, mai performant, care sa ii usureze munca de zi cu zi – Robi vinde accesorii pentru masini in intersectiile din centru de ani de zile. Binefacatorii tanarului nu s-au oprit aici si au continuat campania pentru un apartament, iar astazi Robi isi vede visul cu ochii.

“Am semnat astazi un antecontract pentru un apartament cu doua camere. Robi inca e nauc, nu-i vine sa creada. A vrut sa iasa la lucru, dar i-am spus sa stea sa se bucure azi ca are casa”, a precizat pentru Ziar de Cluj Ioan Pugna, taximetristul care a initiat campania pentru Robert.

“Ma bucur ca am reusit sa fac asta, dar nu ma opresc aici. Nu ma opresc pana nu primeste certificatul de handicap si nu isi recupereaza banii de CAS. Ma duc pana in panzele albe”, a mai spus Pugna.

“Astazi, la 2 saptamani, Robi o sa semneze contractul pentru o casa si, in aproximativ 2 saptamani , o sa aiba o "troscoleta noua. Eu am initiat campania si am prezentat-o in media cum am putut si cum am stiut mai bine. As vrea sa nu ma judece nimeni...
Voi sunteti cei care ati adus succes si finalitate campaniei! Prin donatiile facute de voi viata lui Robi va fi schimbata radical!

Mai mult de atat! Succesul campaniei, expunerea ei in mediul online si TV a provocat un fenomen. Robi a reusit sa uneasca un oras! Asta arata cat e de iubit si respectat! Ce poate fi mai frumos?

Va multumesc din suflet pentru sprijin, intelegere si increderea acordata!

A fost o experienta de neuitat, am cunoscut oameni deosebiti, mi am facut prieteni adevarati!
Am sa continui, cu ajutorul unor oameni minunati, clarificarea statutului juridic pe care il are Robi, si reglementarea tuturor facilitatilor fiscale sau de alta natura de care Robi poate beneficia, dar asta, din motive lesne de inteles, fara a-l expune pe el. Inca o data va multumesc!”, a postat Pugna pe Facebook.

Citeste si:

Robi, baiatul de la semafor care a unit Clujul. Cum putem sa ii transformam viata din Rosu in Verde

Robi Lukaci, Liviu Alexa si Ioan Pugna vor fi azi invitatii lui Catalin Maruta in platourile de la Bucuresti ale PRO TV de la 17 30!

Robi, eroul Clujului. Generozitate emotionanta in centru, langa "troscoleta" cu accesorii a tanarului

Mobilizare extraordinara pentru Robi. S-au strans peste 5.000 de euro in Piata Unirii
 

Comentarii

Nina Badea

25.01.2016 16:09

Sunt   foarte  fericita caci  ROBI  isi indeplineste visul de a avea casuta lui si carucior nou . .Datorita unui om cu suflet  mare si  multa bunavointa  de a ajuta  personele care sunt in situatii mai deosebite .Respectul meu se adreseaza  tuturor  celor  care i-au  intins  o mana de ajutor lui ROBI .  

lupascu

25.01.2016 16:56

Da, acest baiat merita sa primeasca retroactiv CAS! In primarie sunt cateva persoane cu handicap, au indemnizatie de la ANPH cate 250 lei lunar si sunt scutite de impozit pe salariu, unii cu cate 9-1000 lei lunar in plus la salariu. Cu incadrarea maxima si vechime au cate 3500-4000 lei lunar! Si sunt de o parsivenie si rautate maxima, datorita complexelor si frustrarilor! Vedeti declaratiile de avere! Cei cu copii au praful de pe toba, doar alocatia de 80 lei! Traiasca viitorul tarii, handicapatii, nu copiii!!

Adauga comentariu