Robi s-a reprofilat și ne oferă, în Piața Unirii, soluții dezinfectante produse de o firmă din Cluj!

Robert Lukaci, cunoscut de toți clujenii pe numele de Robi, este din nou o sursă de inspirație pentru noi toți! Fiindcă vânzările pentru produsele pe care le oferea înainte de pandemia de coronavirus au scăzut, acesta s-a reprofilat și le oferă acum șoferilor, în Piața Unirii, dezinfectanți.

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației de Monitorizare Taxi Transilvania, ne-a oferit mai multe detalii:

„Eu l-am sfătuit să își recalculeze și el strategia și să aducă dezinfectanți pentru că noi suntem obligați să dezinfectăm. Dezinfectăm, de mie, deja, îmi coace palma!

Robi m-a sunat ieri și mi-a spus că mai are 8 pe stoc și e foarte greu cu depozitul, dar speră să îi mai aducă. Le vinde cu 30 de lei. I-am spus să caute furnizori exclusiv românești și dezinfectantul acesta l-a găsit la o firmă din Cluj, care s-a reprofilat. O firmă de componente auto, un distribuitor, a început să ambaleze dezinfectanți, alcool sanitar cu parfum.

I-am zis lui Robi să caute să își ia și mănuși să vândă, i-am găsit un pont, acuma, să vedem. Fiecare se reinventează în limita posibilităților.

Comerțul stradal e singura lui sursă de venit. E destul de amărât și el, ca și noi, ca toată lumea! Tot ce ține de afacerile care au legătură cu Horeca și transportul rutier de persoane e cam la pământ. Au scăzut clienții cu 70%.”

Gestul lui Robi a fost foarte bine primit. Deja, clujenii se pozează cu el în Piața Unirii:

„Robert Lukaci sau Robi, așa cum îl știe toată lumea, s-a gândit și de data asta la noi, așa că vă așteaptă în Piața Unirii cu soluții dezinfectante. PS: A zis că are pentru tot Clujul”, a postat Andrei Răzvan pe Facebook.

La linia TELVERDE a Institutului Național de Sănătate Publică (0800800358), dedicată informării cetățenilor, am aflat că este permis comerțul stradal de tipul celui pe care îl face Robi:

„Din câte știu eu, nu sunt restricții. Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturi, organizate de restaurante, hoteluri, cafenele. În rest, ce îmi spuneți dumneavoastră, eu nu știu nicio interdicție”, ne-a precizat operatoarea.

Îi dorim, așadar, lui Robi, spor la vânzări!

Jos pălăria pentru că, și în aceste vremuri de criză, a rămas un luptător!

Adauga comentariu