Riot a banat 1600 de jucatori valorosi in campania anti cheat

Conform inginerului anti cheat de la Riot, Phillip Koskinas, Riot a reusit sa elimine 1600 de trisori din Valorant, prin monitorizare atenta.

Esprecision mentioneaza faptul ca inca de la introducerea jocului, care a fost numit initial Proiectul A al companiei, Riot a fost ferm in ceea ce priveste utilizarea cheaturilor. In primul val de verificari au avut loc 8873 de eliminari din cauza unui numar mare de trucuri incercate de utilizatori. Cu toate acestea, au fost gasite solutii care sa elimine restrictiile.

HWID Spoofer este un instrument utilizat cu succes pentru ridicarea restrictiilor

Mai multi utilizatori afirma faptul ca ceea ce Riot numeste Soulban, este de fapt blocarea ID-ului pe care utilizatorii il folosesc. Aceste banari hardware pot fi depasite cu cel mai bun HWID Spoofer sau prin cumpararea unui nou echipament, insa prima varianta pare ca ramane in picioare pentru ca este mult mai putin costisitoare. Se pare ca programatorii Valorant iau o serie de informatii hardware din Vanguard, astfel incat sa le utilizeze pentru a bloca playerii care apeleaza la cheaturi.

HWID Spoofer este un instrument care schimba HWID pe calculator. Sunt mai multe tipuri de astfel de programe pe Internet si pot fi gasite foarte usor, insa multe dintre ele au fost deja detectate de boti si nu mai functioneaza in prezent, pentru a evita interzicerea HWID in mai multe jocuri. Pentru ca utilizatorii sa obtina cele mai bune rezultate, este nevoie sa gaseasca si sa plateasca cele mai bune astfel de programe.

Cu toate acestea, playerii sustin ca este foarte posibil ca Riot sa combine detectia HWID si cu detectia retelei din care calculatorul este conectat, astfel incat sa fie si mai greu pentru cheateri sa revina in joc. Acestea sunt insa doar speculatii pentru ca Riot nu a facut nicio precizare despre cum functioneaza in realitate Vanguard.

Ce anunturi face Riot cu privire la noile interdictii?

Riot a declarat ca va oferi anumitor jucatori care au trisat in trecut o noua sansa atunci cand jocul va inchide beta-ul. Pana in acel moment, insa, cheaterii vor fi interzisi. Aparent dispozitivele anti cheat oferite de Riot sunt foarte active pe toate serverele, inclusiv de Discord sau pe alte platforme pe care utilizatorii le folosesc pentru a vinde cheaturi.

O alta mentiune speciala a fost facuta de Phillip Koskinas, care este foarte activ in comunitatea producatorilor de cheaturi, desi nu isi dezvaluie identitatea pentru a insufla teama. Cu toate acestea, in ciuda tuturor eforturilor facute de Riot pentru a diminua inselatoriile in Valorant, acestea vor ramane mereu o problema pentru care programatorii vor trebui sa gaseasca solutii.

Este foarte clar ca producatorii de cheaturi vor gasi de fiecare data un drum pentru a trece de sistemul de protectie. Multi playeri declara ca Vanguard este cu adevarat intruziv in incercarea sa de a detecta cheaterii, iar Riot trebuie sa echilibreze modul in care utilizatorul poate utiliza un hack si modul in care trateaza o tentativa de frauda. Chiar daca Vanguard s-a dovedit extrem de competent pana in prezent, este necesar ca masurile sa fie relaxate. Cei ce isi asuma totusi riscul de a juca cu cheaturi, ele pot fi gasite aici: https://esprecision.net/hwid-spoofer/.

Adauga comentariu