Ridicol: Alin Tișe se laudă cu avansul bun al unui proiect ce trebuia finalizat în iulie. Sălicea, tot fără rețea de apă

Alin Tișe încearcă să îi convingă pe locuitorii din Sălicea că se gândește la bunăstarea lor prin comunicate de presă care au un ton optimist, însă care ascund adevărul. Tișe anunță glorios că lucrările de alimentare cu apă potabilă a localității Sălicea avansează foarte bine, dar uită să menționeze că acestea trebuiau finalizate încă din luna iulie.

”Confortul locuitorilor din comuna Ciurila va fi substanțial îmbunătățit. Lucrările de alimentare și aducțiune apă către satul Sălicea, comuna Ciurila avansează foarte bine. Rețeaua de conducte de distribuție în comuna Ciurila, în lungime totală de 15,7 km, este realizată aproape integral”, potrivit lui Tișe.

Alin Tișe se pare că a rămas fără kilometri de drumuri asfaltați cu care să se laude azi, astfel că se laudă cu o lucrare nefinalizată, dar întârziată. Tișe uită că aceleași promisiuni le făcea și în 2018, atunci când le promitea locuitorilor din Sălicea o lucrare executată repede, dar le-a oferit o lucrare care deja a fost întârziată cu trei luni și încă nu este gata.

”Mă bucur că am reușit să rezolvăm o problemă ce afecta negativ de prea mult timp viața locuitorilor din Salicea și că putem să le dăm o veste foarte bună. În contextul în care executantul a primit deja ordinul de începere a lucrărilor, în perioada următoare, într-un interval de timp pe care ni-l dorim a fi cât mai scurt, locuitorii satului Salicea se vor putea bucura de apa de calitate precum și de toate beneficiile care decurg de aici”, anunța Alin Tișe în februarie 2018.

Este cunoscută grandomania lui Alin Tișe și dorința de a se lăuda cu fiecare progres pe un drum asfaltat pe jumătate după ani de promisiuni, sau cu lucrări care trebuiau finalizate cu multă vreme în urmă. Parcă nici locuitorii județului nu mai cred fiecare gogoșă pe care încearcă să le-o vândă Tișe. Mulți dintre ei sunt conștienți că Tișe încearcă să își ascundă eșecurile cu anunțuri pompoase despre fiecare kilometru de drum asfaltat.

Proiectul de alimentare cu apă potabilă derulat de Compania de Apă „Someș” SA constă, în principal, în realizarea unei aducțiuni de peste doi kilometri din sistemul de alimentare cu apă Cluj-Napoca – Feleacu – Casele Micești, și a unei rețele în lungime totală de 15.300 metri. Pe traseul rețelei vor fi edificate un bazin de alimentare suprateran de 200 metri cubi, o stație de pompare dotată cu un rezervor suplimentar semiîngropat de 100 de metri cubi, cămine de vane, hidranți subterani și branșamente. Oridnul de începere a lucrărilor a fost dat în februarie, lucrările urmau să debuteze în 15 martie și trebuiau să fie finalizate în 18 luni. 

 

Adauga comentariu