Ridicarea munților de gunoaie din Cluj e în grafic: „Problema e și un pic de răbdare!”

În zona Sălii Sporturilor, lângă sala de judo, maldărele de gunoaie ofereau în această dimineață o imagine dezolantă, ca la Pata Rât. Cele două tomberoane erau pline cu vârf, iar în jurul lor s-a format un adevărat munte de gunoaie. 

Ziar de Cluj l-a contactat pe Adrian Niculescu, directorul Rosal, pentru a îl întreba de ce nu au fost ridicate gunoaiele din această locație:

„E în program de ridicare. Se ridică, dar probabil că de la meci, vă dați seama, că s-a aruncat! Dar se ridică. E în grafic. Fără discuție! Problema e și un pic de răbdare, că nu avem mașini pentru fiecare punct de colectare. Pe rând, e în grafic, se va ridica.”

Așadar, problema nu este că nu se ridică gunoaiele în timp util, ci că „s-a aruncat”, iar acum totul ține de răbdare. E în grafic, se va ridica, se va mai arunca, pentru că de-asta sunt instalate tomberoanele, să se arunce. Pentru că tomberoanele sunt neîncăpătoare, maldărele de gunoaie se vor mai strânge pe terenul din jurul lor, va trebui să avem din nou răbdare, un ciclu de aruncare-ridicare, fără discuție, în grafic, dar ineficient, care transformă Clujul într-un tomberon.


Adauga comentariu