Rezultate financiare SOCANTE pentru NTT Data Romania: Profit IN SCADERE cu 10 la suta pe 2018! Omul de afaceri Daniel Metz si-a capacit financiar si firma personala de dezvoltare imobiliara!

Una dintre cele mai importante companii de IT din Cluj este, fara indoiala, NTT Data Romania, condusa de cunoscutul om de afaceri Daniel Metz, fost Metcaniuc. In ultimii ani, sub bagheta acestui mecena al orasului Cluj-Napoca, NTT Data a explodat pur si simplu ca cifra de afaceri. 

Din 2014, cand NTT Data Romania avea o cifra de afaceri de 97 milioane de lei si pana in 2018, date pe care vi le prezentam in premiera, cifra de afaceri a colosului s-a triplat, ceea ce este un lucru extraordinar care arata viziunea acestui om talentat in business care este Daniel Metz.

Modest, implicat in comunitate, familist, model de business pentru tinerii antreprenori, antrepenor integru si nu de genul celui care isi capuseaza propria firma cu contracte stupide de intermediere cafea sau apa minerala, Metz are insa pe 2018 o mica problema, surprinzatoare pentru un om de afaceri de anvergura sa, care, pana mai an, anunta triumfalist cresterile de income si profit la hectar: ei bine, profitul pe 2018 este cu 10 la suta mai mic decat cel din 2017, semn ca pe undeva lucrurile scartaie. 

Profitul era o floare speciala la butoniera lui Metz cu care modestul om de afaceri nu ezita sa se laude in fata colegilor de multinationale din alte tari parte din grupul NTT Data.

Tztztz, nu e bine. 

 

Insa vestile triste nu se termina aici: din pacate, Metz a reusit sa puna in cap si compania de dezvoltare imobiliara Ebs Real Estate, unde a edificat atatea blocuri minunate construite cu autorizatii de constructie luate mai repede ca oricine. Au scazut pe aceasta firma atat cifra de afaceri (mai mica de 6 ori), cat si profitul (mai mic de 7 ori pe 2018).

Tztztz, nici aici nu e bine.

Adauga comentariu