REZULTATE FINALE la FLOREȘTI: Șulea s-a clasat pe locul al treilea, Bogdan Pivariu, noul primar. S-a lansat site-ul „maiesuleaprimar.ro”

Rezultatele finale de la alegerile locale din Florești arată o înfrângere rușinoasă a primarului Horia Șulea. Nu doar că primăria a fost câștigată de către candidatul PNL Cluj, Bogdan Pivariu, ci Horia Șulea s-a clasat pe locul al treilea, fiind depășit la voturi obținute de către Flaviu Udrea, candidatul alianței USR Plus. 

Bogdan Pivariu - 5619 voturi 44%

Flaviu Udrea - 2902 voturi 22,7%

Horia Șulea - 2381 voturi 18,68%

Daniel Meze - 1349 voturi 10,59%

Augustin Criste - 484 voturi 3,8%

Doru Matei - 303 voturi 2,38%

Ovidiu Pâslariu - 276 voturi 2,17%

Radu Farcaș - 226 voturi 1,77%

 

Azi noapte s-a lansat site-ul www.maiesuleaprimar.ro, după modelul www.amuritiliescu.ro, unde răspunsul ”nu” este împrejmuiti de artificii. 

„Orice câștigător este dator cu un mesaj de mulțumire, dar mulțumirile pe care vreau să vi le adresez astăzi nu vi le adresez doar din politețe. Eu vă mulțumesc din tot sufletul! În primul rând, vă mulțumesc pentru că ați avut răbdarea de a afla cine sunt, de a îmi studia programul politic și ideile. Dincolo de eforturile mele de a mă face cunoscut, voi ați avut încredere și disponibilitate pentru un politician tânăr, care visează viitorul alături de voi. M-ați văzut, m-ați ascultat, mi-ați evaluat programul și ați decis. Toată campania asta, tot ce am făcut și am spus în aceste săptămâni agitate, s-a legat de ideile și soluțiile mele politice toate constructive si cu scopul clar de a ne creste calitatea vietii la noi acasă, în Florești! M-ați coplesit cu mesaje de susținere și apoi cu mesaje de felicitări! Va multumesc! Ele nu vor ramane fara ecou!”, a declarat noul primar liberal, Bogdan Pivariu. 

 

Adauga comentariu