REVOLTĂTOR - Un copil de 11 luni, refuzat la două laboratoare de analize medicale din Cluj. Ce trebuie să faceți în astfel de situații

Comentarii

columb

31.03.2018 09:03

Poate ca problema ar trebui pusa si altfel. Asistentele, care poate ca erau mai putin experimentate, mai ales in ceea ce priveste punctia venoasa la copii- lucru care nu este o rusine deloc- ca in orice domeniu, abilitatile se dobandesc pe masura ce lucrezi, au ferit copilul de o recoltare traumatizanta si posibil ineficienta. Primul principiu in medicina este acela de a nu face rau. Este mai responsabil sa faci doar ceea ce poti cu adevarat sa faci atunci cand sanatatea oamenilor este in joc.

Elf

31.03.2018 09:28

Si care este motivul pentru care copilul trebuia înțepat?Ca i se părea părintelui ca ceva nu e cum trebuie!?Avea bilet de trimitere de la medic?Doar ca vrea părintele sa facă analize copilului si profita de faptul ca laboratoatele private contra cost fac totul fara recomandarea medicului este o forma de abuz.Asistentele care au refuzat au procedat corect.D-le Ungureanului, sa nu deveniți ipocrit!

Angela

31.03.2018 14:36

Domnule sau doamnă Elf, aveți cât de cât proprietatea termenilor? De unde și până unde „ipocrizie” în cele relatate de domnul Ungureanu? De altfel, nici la alte capitole, cum ar fi logica, nu stați prea grozav. Ce relevanță are, în situația prezentată, existența sau inexistența unei trimiteri? Poate că avea, poate că nu avea, problema e că analiza nu s-a făcut și de ce nu s-a făcut, strict ca act medical, fără nicio legătură cu „trimiterea”. De ce vă grăbiți să emiteți păreri „pe arătură” și să deveniți ridicol(ă)? 

elf

31.03.2018 21:19

Stimate comentac @Elf, esti un bou sinistru si atat. Teoria cretinismului se demonstreaza prin tine. Cand o sa dorim sa discutam despre accidentul de prezervativ care a facut miracolul vomitarii tale in lume, atunci te vom contacta. Pana atunci pune-ti intrebarea cam ce ai fi vomitat ca si comentarii daca era vorba despre copilul tau, tembelule.

Ion

01.04.2018 15:17

Avea trimitere. Ești mai liniștit?

Claudia

31.03.2018 12:32

Revoltător este faptul că nu mai sunt destule asistente medicale bune și foarte bune. Unele dintre ele pur și simplu nu pot, nu sunt în stare să găsească vena unui copil mic si decât sa-l chinuie își declina responsabilitatea. Dacă nu am trăi în țara asta de rahat, din care cei mai mulți buni si foarte buni, în orice domeniu, au plecat, nu s-ar pune astfel de probleme.

Horea Pop

31.03.2018 16:07

Stimabililor,stiati ca sunt asistente medicale care nici macar bacalaureatul nu il au?
Sa te astepti sa stie sa prinda o vena la un copil e ca si cum ai vrea sa zbori pe luna.
Noile generatii de asistente facute la apelul bocancilor la tot felul de asa zise scoli post liceeale, nu au nici o legatura cu lumea medicala.
Cu ceva timp in urma am vrut sa angajam cateva asistente medicale,si am ramas stupefiati de cat de slab sunt pregatite.
Cea mai tanara candidata care mai stia ceva avea peste 40 de ani!!!!!.
Cred ca nu mai trebuie spus nimic despre scolile din prezent.
Pe pediatrie este si mai dificil sa gasesti personal, dar totusi la UPU Copii este un colectiv de exceptie.

Adauga comentariu