Revoltător! Cum își bate joc primarul din Apahida de propriii alegători

Incompetența și nesimțirea au pus stăpânire pe autoritățile locale din județul Cluj. Drumurile județene sunt un adevărat dezastru, dar acest lucru este remarcat doar de localnicii care trăiesc un coșmar de fiecare dată când se încumetă să pornească la drum.

La nici 13 km de Cluj-Napoca, în satul Câmpenești din comuna Apahida, primarul comunei, Grigore Fati își prezintă ironic nepăsarea față de cetățeni.

De ani de zile se cere primăriei din Apahida o rezolvare pentru drumul care este neasfaltat. Bineînțeles, nu se face nimic, sau când se face, e doar în bătaie de joc. Conform unei surse, se mai aruncă în dispreț niște piatră care la prima ploaie / ninsoare e spălată de pe drum sau se scufundă în marea de noroi numită drum.

„ Astazi s-au gandit sa indrepte drumul la modul cel mai superficial: au tras cu grederul si ne-au ridicat in poarta noroi cu piatra de aprox 10-15 cm pe care mi-e imposibil sa il misc de acolo cu lopata. Am sunat la primarie si mi-au spus ca nu e treaba lor” spune localnica revoltată.

La fel de superficial precum a fost „îndreptat” drumul, este și primarul Grigore Fati. Ironic, cu o nepăsare ieșită din comun îi transmite unei localnice din Câmpenești să caute o lopată că „vine el” să îi arate cum să rezolve situația. 

 

 

Adauga comentariu