Revin chioșcurile pe Aleea Stadion. Totul după bunul plac al municipalității

Comercianții de pe Aleea Stadion au rămas la bunul plac al municipalității clujene, chiar dacă aceștia își achitaseră abonamentele în avans, până la finalul anului. După ce la sfârșitul lunii iunie au fost alungați, astăzi, din spatele unui microfon prietenos, Emil Boc a anunțat că începând cu 1 septembrie 2018, aceștia își pot relua activitatea. Motivul pentru care chioșcurile din zona Parcului Central au fost îndepărtate este unul simplu: buna desfășurare a festivalului Untold.


”Comercianţii de pe Aleea Stadionului îşi vor relua activitatea începând cu 1 septembrie 2018 şi vor rămâne pe amplasamentul actual până la finele anului sau până la finalizarea proiectului propus pentru zona dintre Cluj Arena şi Parcul Central", a afirmat Emil Boc. 

Cele aproximativ 20 de chioșcuri au dispărut de la începutul lunii iulie, ca urmare a unei înștiințări din partea Primăriei Cluj-Napoca, prin care comercianții erau somați să plece. Tot atunci, reprezentanții municipalității nu oferiseră nici o explicație pentru această măsură, chiar dacă vânzătorii din zonă apreciau că vor ieși în pierdere. 

 

CITEȘTE ȘI: Chioșcurile de pe Aleea Stadion, OUT! Primăria le-a pus gând rău comercianților, fără nicio explicație


După încheierea încă a unei ediții a festivalului Untold, după ce stadionul Cluj Arena a fost vandalizat la propriu, iar câștigul financiar al organizatorilor poate fi contabilizat, comercianții din această zonă pot să revină la activitatea lor obișnuită.

 

CITEȘTE ȘI: Dezastrul lăsat de Untold pe Cluj Arena. Stadionul arată de parcă au trecut hoardele de invadatori – FOTO

Clujenii, al căror confort nu prea se află în caietul de sarcini al Primăriei, pot să-și reia plimbările prin Parcul Central, chiar dacă toaletele amenajate aici pe perioada festivalului Jazz in the Park, au dispărut și ele. 

 

 


Adauga comentariu