Revenire de senzație pentru „U” BT Cluj în Rusia! Erau conduși cu 23 de puncte, dar finalul a fost incendiar

„U” BT Cluj-Napoca rămâne într-o formă de zile mari. Echipa lui Mihai Silvășan a pierdut în Rusia, scor 87-97, contra celor de la Enisey, însă impresia lăsată de Kerron Johnson și compania a fost una pozitivă. 

Rușii au controlat prima jumătate de meci și conduceau cu 54-42, iar în sfertul 3 rușii aveau un avans incredibil de 23 de puncte! Chiar și așa, clujenii au revenit spectaculos și cu două minute înainte de final cei de la Enisey conduceau cu doar 4 puncte, scor 89-85. Diferența dintre cele două echipe a fost făcută de aruncările de la 3 puncte, Enisey fiind o specialistă în acest domeniu (10/22 în meciul de astăzi). 

De la oaspeți s-au făcut remarcați Kerron Johnson (26 puncte) și Darko Planinic (22 puncte). După această înfrângere, clujenii coboară pe locul secund în grupa G din FIBA Europe Cup, fiind depășiți de cei de la Enisey. Suedezii de la Sodertalje și bulgarii de la Balkan ocupă ultimele două locuri din grupă. 

Începând cu meciul demonstrativ din septembrie, contra celor de la Fenerbahce (pierdut de „U” BT cu 66-67), elevii lui Mihai Silvășan au impresionat pe toată lumea, reușind să lege 8 victorii consecutive în toate competițiile. Înfrângerea cu Enisey este primul duș rece din acest sezon. 

Foto: fiba.basketball.com


Adauga comentariu