Reteaua REGINA MARIA a lasat-o pe taranca martaloaga de Adina Scaringi sa se ocupe de invitatiile la inaugurare. NCN, cea mai tare televiziune locala, Ziar de Cluj, una din cele mai importante publicatii online, taiate de pe lista lui Scaringi de ciuda!

Nimeni nu stie ce pila a dus-o pe batranica Adina Scaringi pe postul de PR local al retelei de spitale Regina Maria, deoarece Scaringi nu are nicio treaba cu PR-ul, cert este ca babeta a fost desemnata sa se ocupe de invitatiile pe Cluj la inaugurarea din aceasta seara a uneia dintre cele mai importante investitii din domeniul medical facute in Cluj in ultimii 30 de ani. 

Pentru ca, in trecut. i-am criticat-o pe cea mai buna prietena, matroana Mihaela Rus de la Asociatia Femeilor de Afaceri, unde Scaringi a dus si bucati din contul de advertising al Regina Maria, martaloaga a decis ca cel mai important post de televiziune din Transilvania, distribuit in sute de mii de case, si una dintre cele mai importante publicatii online, Ziar de Cluj, sa nu fie invitate la inaugurare. Cand faci PR ca o taranca, primesti un tratament taranesc.

Nu aveam nevoie de banii de reclama ai retelei, pur si simplu voiam sa relatam cum va schimba aceasta mare investitie fata sistemului medical din Cluj, unul cu mari probleme.

Nu s-a putut, cand tarancile ajunse la oras se ocupa de PR, asa se intampla.

Felicitari si Gretei Redeleanu, sefa marketingului si comunicarii de la Regina Maria: bravo, ati invitat azi la inaugurare Napoca News, un site detinut de un extremist nationalist asumat, aplaudac al Noii Drepte!

Adauga comentariu