Reteaua de farmacii Ducfarm este al optulea sponsor al echipei de baschet feminin a Universitatii!

In aceasta dimineata, omul de afaceri Radu Oprean, proprietar al lantului de farmacii Ducfarm si Liviu Alexa, director executiv al echipei de baschet feminin au batut palma pentru ca Ducfarm sa devina al optulea sponsor al Universitatii. 


"Domnul Radu Oprean, un vechi suporter al "U" si un iubitor al baschetului si-a asumat barbateste un contract pe un an de zile pentru a sustine lunar echipa noastra. Impresionat de emulatia creata in jurul acestui proiect, domnul Radu Oprean a decis sa se alature celor sapte sponsori de pana acum si sa ne dea o mana de ajutor in a asigura stabilitatea financiara a echipei. Este un gest admirabil si o dovada a faptului ca mediul de business local are potential sa se implice, trebuie doar ca proiectul sa fie de incredere. Brandul Ducfarm a facut o alegere potrivita", a declarat Liviu Alexa, directorul executiv al echipei de baschet feminin a Universitatii.

Pe langa Ducfarm, echipa de baschet feminin a Universitatii mai este sprijinita de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES),  RTZ & Partners, Farmec, Pitech+Plus, Electrogrup, omul de afaceri Alex Rus si compania AROVIT.

Adauga comentariu