Resursele salvatoare au ajuns la Policlinica fara plata

Policlinica fara plata a primit prima transa de bani din partea Bancii Transilvania, care s-a angajat sa sprijine financiar centrul medical pana la sfarsitul anului. Din partea BT, in conturile Policlinicii au intrat 5.000 de euro, bani pe care medicii de aici ii vor primi lunar pentru a-si putea desfasura in continuare activitatea.

Asa cum a promis in urma cu cateva saptamani, Horea Ciorcila s-a tinut de cuvant: Banca Transilvania a inceput deja sa sprijine Policlinica fara plata, iar asta se vede. Pacientii, spun medicii de aici, sunt fericiti ca nu-i pierd pe cei care-i ingrijesc de ani buni, iar personalul medical ca-si poate face in continuare munca de voluntariat.  

“Oamenii sunt atat de bucurosi ca au unde sa vina, credeau ca o sa inchidem policlinica”, spune Ioan Boila, directorul centrului medical.

Si InfoTrafic – radioul de pe strada ta, va incepe o campanie de strangere de fonduri pentru Policlinica fara plata.

“In urma discutiilor avute cu Primaria Cluj-Napoca, Directia Asistenta Sociala si Medicala si reprezentantii Fundatiei Familia Sfinta cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate a Policlinicii fara plata Cluj am hotarat sa ne implicam si noi pentru ca aceasta institutie caritabila sa isi poata continua activitatea”, spun cei de la InfoTrafic.

Scopul lor este sa stranga 70.000 euro, suma care ar asigura costurile de functionare ale Policlinicii fara plata pe un an de zile.

In acest sens, reprezentantii InfoTrafic au creat un cont pe o platforma online speciala, care faciliteaza sistemul de donatii prin internet:  http://www.gofundme.com/policlinicacluj si au realizat site-ul www.policlinicafaraplatacluj.ro.

Adauga comentariu