Restaurantul cu specific grecesc SPARTAN din Iulius Mall a stabilit un record de audienta: din ziua lansarii si pana azi, 17 000 de clujeni au gustat delicioasele preparate

17 000 de clujeni au apreciat preparatele SPARTAN, cel mai recent restaurant lansat in food-court-ul din Iulius Mall, care propune un meniu cu specific grecesc.

Clientii SPARTAN sunt incantati de calitatea mancarii si, mai ales, de servirea prompta.

"Probabil ca unii au privit cu scepticism venirea noastra la Cluj, dar reteta SPARTAN e verificat in multe orase ale Romaniei si nu a dat gres niciodata. La Cluj, preparatele SPARTAN au confirmat imediat. Oamenii ne spun ca le place foarte mult sa revina la noi", au declarat reprezentantii lantului de restaurante.

Preparatele Spartan sunt mereu proaspete si facute din ingrediente de calitate. Souvlaki de pui, vita, berbecut si porc, gyros, salata greceasca si alte preparate inspirate din bucataria mediteraneana pot fi savurate in noua locatie. Bucatarii Spartan folosesc sosuri din combinatii de condimente, legume si iaurt, care ofera un plus de autenticitate preparatelor.

Adauga comentariu