Remus Lăpușan și-a dat demisia din PSD Cluj. Liviu Alexa:”I-am cerut demisia, mă bucur că m-a ascultat, era oricum un ratat politic”

Remus Lăpușan a anunțat că demisionează din PSD și din Consiliul județean Cluj și se va alătura partidului PRO România Cluj. 

”Cluj-Napoca este un centru universitar de excelență, un oraș cosmopolit, care poate fi condus doar de lideri politici recunoscuți de comunitate, prin urmare resping orice asociere cu actuala conducere a PSD Cluj și îmi înaintez demisia atât din PSD cât și din Consiliul Județean Cluj. Evenimentele ultimelor săptămâni îmi confirmă sentimentul de neîncredere pe care îl am de o bună perioadă, cu privire la managementul defectuos al partidului, mai precis la slabul leadership din fruntea PSD, care inclusiv la Cluj a girat o conducere care nu reprezintă clujenii și comunitatea noastră, un intrus care îşi atacă proprii colegi şi aleşii locali. Stânga trebuie reprezentată în Cluj și îi invit pe toți cei care sunt animați de valorile social-democrate să intre în proiectul PRO România Cluj și să fie pro comunitate, pro bun simț, pro expertiză profesională și pro Europa. În urmă cu douăzeci şi şase de ani am intrat în PSD (PDSR) pentru valorile social-democrate, în care am crezut și în care cred și astăzi, pentru liderii și intelectualii de stânga care au condus PSD de-a lungul timpului, în primul rând pentru cei din Cluj care au contribuit decisiv la aderarea României la NATO și Uniunea Europeană, pentru tradiția social-democrată din Ardeal, de expresie occidentală. Am avut speranța, după 26 mai, că printr-un proiect de democratizare a PSD, vom reveni la optimizarea relaţiei de reprezentare şi democrație de partid care să nu fie pusă între paranteze de către un singur om dar se pare că actuala conducere nu a înțeles bine înfrângerea de la europarlamentare și a revenit la politica impunerii, în loc să asigure, statutar, alegeri libere.”, este mesajul transmis de Remus Lăpușan.

Președintele interimar PSD Cluj Liviu Alexa a transmis că îi solicitase demisia lui Remus Lăpușan, iar PSD Cluj a scăpat de un om care a făcut doar rău județului.

”Remus Lăpușan era oricum un ratat politic. Era finalul său de carieră pentru un om care și-a depășit de mult condiția de țăran din Berindu. De aproape două decenii acest impostor politic care nu vorbește bine nici limba română, darămite vreo limbă străină, a supt din toate pozițiile și funcțiile de la stat, și nu pentru că e vreo lumină a intelectualității căci e tare modest intelectual, ci pentru că PSD l-a ajutat. Acest agramat mai trebuie să își dea demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Transgaz de unde ia lopeți de bani, având treabă cu gazul cum are Lionel Messi cu arhitectura. Astăzi Consiliul județean și PSD Cluj au scăpat de un om care a făcut foarte mult rău județului, dar foarte mult bine propriului său buzunar”, a transmis Liviu Alexa.

PS: Așteptăm să vedem când își va demisia Remus Lăpușan și din sinecurile de unde îl adapă partidul.

Comentarii

zzz

01.10.2019 11:30

incompetenti, corupti, agramati, impostori astia sunt oamenii pe care "ii ajuta" PSD.nu poti fi PSDist adevarat daca nu le bifezi pe astea.daca ai si un dosar penal cu atat mai bine

Adauga comentariu