Remus Lapusan a facut rahatul Pro Romania Cluj PRAF: candidatul la primarie a luat 0,7 la suta, Lapusan doar 3,7%, partidul nu a facut pragul nici la judet, nici la municipiu. MORTI IMPACHETATI de ratatul politic Lapusan, oamenii lui Ponta sunt izolati!

După zeci de mii de euro cheltuite în această campanie electorală pe presa locala si facebook de către Remus Lăpușan, președintele Pro România Cluj, partidul lui Ponta marchează la alegerile locale de duminică unde esec răsunător reușind o tristă performanță, previzibila de altfel: să nu facă pragul electoral.

Acest lucru este cu atât mai socant cu cat în interiorul partidului s-au strâns oameni cu experiență politică însemnată precum Aurelia Cristea, fost ministru, sau chiar Remus Lăpușan, fost șef al PSD Cluj, cu diverse pozitiii ocupate in cei 20 de ani de politica MICA.

E adevărat, pe amândoi ii leaga un punct comun: niciodată nu ai făcut cifre bune la Cluj, chiar și când au fost în PSD.

Macar Aurelia Cristea a avut o prezență discretă în această campanie electorală, asa ca nu gresim cand spunem ca vina aparține exclusiv lui Remus Lăpușan care a ratat cu brio toate obiectivele politice. Ce jenant! După 20 de ani de politica taranusul cu bojoci rozalii din Berind, Remus Lăpușan, valorează cat o ceapă degerată, nu a fost în stare duminică seara nici măcar patru la sută sa ia pe persoana fizica, ca să nu mai vorbim de scorul electoral de la județ unde Pro România a făcut 3,7%!

Pe municipiu, Remusica s-a facut de tot cacatul: candidatul sau la primarie a luat ZERO la suta, atat de valoros a fost, in timp ce pe municipiu, Pro Romania, a luat 1,7%, de doua ori mai putin decat chiar subsemnatul acum 4 ani, atat doar ca nu aveam echipa, bani de advertoriale si partid in spate!

Nu aveam nevoie de inca o confirmare ca Remus Lapusan e un ratat si un impotent politic. Dar a fost bine ca s-a reconfirmat acest lucru si pentru opinia publica clujeana.

Adauga comentariu