Remus Lapusan despre Daniel Buda: “E o curva politica”

Dupa ce liderul ACL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda a reactionat vehement pe pagina sa de Facebook, referitor la declaratiile ministrului Finantelor, Ioana Petrescu, privind legalizarea prostitutiei, liderul PSD, Remus Lapusan a reactionat si mai dur, facandu-l pe Buda “curva politica”, arata Ziua de Cluj.

“Victor Ponta si Ioana Petrescu, in disperare dupa bani, doresc legalizarea prostitutiei! Apreciez demersul Guvernului Ponta de a legaliza prostitutia drept un gest iresponsabil si profund imoral. Societatea romaneasca, eminamente crestina, nu poate tolera un astfel de demers de a face rost de bani cu orice preţ, incalcand perceptele morale si cele biblice. Stiu ca pomenile electorale au fost cu nemiluita dar toate au o limita! Printr-un astfel de comportament, atat Victor Ponta cat si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, transforma Romania in Sodoma si Gomora care au fost distruse de mana lui Dumnezeu din cauza desfraului si a dezmatului gasite in aceste cetati. Stim ca niciodata comunistii nu l-au recunoscut pe Dumnezeu iar Victor Ponta nici atat dar legalizarea prostitutie ar constitui un sacrilegiu! Cred ca toate bisericile crestine ar trebui sa ia urgent pozitie publica impotriva acestui demers. Ma indoiesc insa ca cei care trimit circulare preotilor indemnand sa voteze un roman si un ortodox sunt capabili sa inteleaga ca nu religia poate salva omenirea ci credinta”, a scris Daniel Buda pe Facebook.

Liderul PSD, Remus Lapusan, l-a ironizat pe europarlamentar.

“Deocamdata Ministerul Finantelor este cel care trebuie sa aduca bani la buget. Se pot purta tot felul de discuţii, dar de acolo si pana sa iasa domnul Buda cu reactie politica e o cale lunga. Dansul e o "curva politica" si se teme sa nu aiba probleme, sa nu fie impozitat", a spus seful PSD Cluj, potrivit sursei citate.

Adauga comentariu